Η μακιγιέζ της Rihanna αποκαλύπτει το τρικ για την αψεγάδιαστη εφαρμογή του makeup (που πλέον εφαρμόζουμε κι εμείς με ευλάβεια)

Κατά τη διάρκεια ενός master class, η Priscilla Ono αποκάλυψε μυστικά μακιγιάζ (ένα από αυτά αφορά το σφουγγαράκι).

Μία από τις διασημότερες μακιγιέζ και Παγκόσμια Make Up Artist της Fenty Beauty, είναι η Priscilla Ono, η οποία τυχαίνει να είναι και η αγαπημένη μακιγιέζ της Rihanna.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Ono (@priscillaono)

Η Ono κατά τη διάρκεια ενός master class έδειξε τόσο στο ακροατήριό της από κοντά όσο και στο κοινό της στο TikTok ποια είναι η τεχνική για τη βάση σε ένα αψεγάδιαστο, λαμπερό look.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, αποκάλυψε τα επαγγελματικά μυστικά της. Ένα από αυτά αφορά τη σωστή τεχνική για το σφουγγάρι μακιγιάζ.

Το ‘κόλπο’ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priscilla Ono (@priscillaono)

“Το βουτάω σε νερό και μετά το στραγγίζω πλήρως ώστε να μην κρατάει ούτε σταγόνα. Mετά το τυλίγω σε ένα χαρτί ή μία πετσέτα, ώστε να διατηρεί τόση υγρασία όση πρέπει”, εξηγεί η Ono. “Δεν πρέπει να είναι πολύ υγρό το σφουγγαράκι, γιατί αυτό μπορεί να αραιώσει τη σύνθεση του foundation. Επίσης δεν πρέπει να είναι στεγνό, γιατί θα πρέπει να βάλετε επιπλέον περισσότερη ποσότητα. Έτσι το αποτέλεσμα δε θα είναι φυσικό. Η Ono τονίζει ότι το σφουγγάρι “πρέπει να έχει την τέλεια υγρασία. Υπάρχει ολόκληρη επιστήμη πίσω από αυτό”.

@priscillaono

Trust the process, and yes pay your artist their rates! #beforeandafter #makeupartist #makeuptutorial

♬ –

Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο κόλπο που αποκάλυψε η Ono. Όσον αφορά τις κινήσεις εφαρμογής, η μακιγιέζ προτιμά να ταμπονάρει το σφουγγάρι στο δέρμα. “Όταν το τρίβετε στο δέρμα, μπορεί να δημιουργήσετε δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο αποτέλεσμα”.

Αυτό το σημείο είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας υπενθυμίσουμε να καθαρίζετε τα σφουγγαράκια σας τακτικά. (Το κάνετε, σωστά;) Γενικά, όλα τα σύνεργα του μακιγιάζ πρέπει να είναι καθαρά καθώς μπορεί να αποτελέσουν εστίες μικροβίων. Αν λοιπόν τελευταία συμβαίνουν διάφορα ‘ξεσπάσματα’ στην επιδερμίδα, π.χ. σπυράκια, φλεγμονές κλπ., πλύνετε καλού-κακού τα εργαλεία του μακιγιάζ σας. Δείτε εδώ πώς θα καθαρίσετε τα beauty tools από σιλικόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα