Η Μαρινέλλα… επιστρέφει στη νύχτα “Σήμερα” – Μαζί της η Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μαρινέλλα επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα. Από τις 29 Νοεμβρίου και για περιορισμένες εμφανίσεις θα ντύσει μουσικά τις νύχτες της Τετάρτης. Μαζί της, στη σκηνή του NOX, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η αγαπημένη όλων, Μαρινέλλα, θα μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία. Με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε. Επίσης, μας έκαναν να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», ενώ διατηρεί ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Η

επιμονή και η συνεχής της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση την καθιέρωσαν ως τη γυναίκα που διαμορφώνει κάθε εποχή. Συνεχίζει, όμως, να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές. Δεν σταματά να μας ξαφνιάζει με τις φρέσκες ιδέες και τις προτάσεις της σε συνεργασίες, σε τραγούδια και παραστάσεις. Ενώ αναζητεί πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό!

Από την άλλη πλευρά, τo ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, δεν ήταν δυνατό να μην συγκινήσει τη Μαρινέλλα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της, ενώ επιθυμούσε μια καλλιτεχνική συνάντηση, καθώς έβλεπε στην Μπέττυ Μαγγίρα πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Φτάνοντας στο «Σήμερα…», φέτος τον χειμώνα από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα!

Το ατμοσφαιρικό NOX είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τις δύο αυτές κυρίες σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη. Το πρωτότυπο πρόγραμμα θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα! Ο χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέρει παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα