Η νέα μπουτίκ HUBLOT προσθέτει τη δική της αίγλη στη μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης

00:50 27/7/2023 - Πηγή: InStyle

Μετά τη λειτουργία των πολυτελών καταστημάτων στην Αθήνα και τη Μύκονο, η νέα μπουτίκ HUBLOT στη Σαντορίνη σέβεται την εμβληματική ομορφιά αυτού του νησιού, προσφέροντας ένα διαχρονικό ταξίδι κομψότητας και καινοτομίας.

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, το νησί φόρεσε τα γιορτινά του

και υποδέχθηκε μαζί με τα μέλη της οικογένειας του Γιάννη και του Γρηγόρη Γκόφα τους καλεσμένους τους στα εγκαίνια της Hublot στο νησί της Σαντορίνης!

Ο Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot με τον Γιάννης Γκόφα (CEO & Founder of GOFAS Jewelry).

Μια σπουδαία στιγμή καθώς η υψηλή ελβετική ωρολογοποιία συναντάται με ένα από τα πιο γραφικά νησιά στον κόσμο. Η παρουσία των Ricardo Guadalupe, του CEO της Hublot αλλά και του Augusto Capitanucci, του Regional Director Mediterranean Countries of Hublot επιβεβαιώνουν τη μοναδική συνεργασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricardo Guadalupe (@ricardoguadalupe)

Μια χαρούμενη παρέα. Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Augusto Capitanucci (Regional Director Mediterranean Countries of Hublot), ο Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), η σταρ Ελλάς 2022 Samantha Misovits, ο Γιάννης Γκόφας (CEO & Founder of GOFAS Jewelry) και ο ηθοποιός/σκηνοθέτης Άνθιμος Ανανιάδης.Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Οι κυρίες Χαρά Γκόφα και Αναστασία Γκόφα και ο Γιώργος Γκόφας.Ο Γρηγόρης Γκόφας μαζί με τους Samantha Misovits και Άνθιμο Ανανιάδη.

Καθώς οι πόρτες της boutique άνοιξαν, επιβεβαιώθηκε ο τέλειος συνδυασμός της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του Αιγαίου με τη μοναδική αισθητική της Hublot, ενώ αποκαλύφθηκε το αυτονόητο… η τέχνη και ομορφιά στην ωρολογοποιία, την οποία μπορεί να υλοποιήσει μόνο η Hublot.

Kαι όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου… “Όταν ο ήλιος δύει πάνω από την καλντέρα της Σαντορίνης μια νέα περιπέτεια ανατέλλει που φωτίζει τη μαγεία της Σαντορίνης και τη φιλοσοφία του κορυφαίου οίκου της υψηλής ωρολογοποιίας.”

HUBLOT ATHENS | Σταδίου 3, 10562, Αθήνα | T. +30 210 3317 540

HUBLOT MYKONOS | Ματογιάννη 43, Μύκονος | T. +30 22890 24521

HUBLOT SANTORINI | Σ. Μαρινάτου & Υπαπαντής, Φηρά, Σαντορίνη | T. +30 22860 23300

Keywords
Τυχαία Θέματα