Η νέα εκδοχή του απαλού γαλλικού μανικιούρ από τη Nicole Kidman που θα βλέπουμε παντού το καλοκαίρι

18:38 16/5/2024 - Πηγή: InStyle
Αντιγράφουμε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ που έκανε η Nicole Kidman στο κόκκινο χαλί του Met Gala.

Προσοχή: Δεν υπάρχουν ημίμετρα όταν μιλάμε για τις εμφανίσεις των stars στο Met Gala. Πρέπει να είναι αψεγάδιαστες από την κορφή ως τα νύχια, ακόμα και αν κάποια στοιχεία δεν είναι ορατά. Έτσι ακόμα και αν τα outfits θέλουν γάντια (και συχνά θέλουν!) το μανικιούρ είναι απαραίτητο. Η Nicole Kidman

είναι το τέλειο παράδειγμα για το τι ακριβώς μιλάμε.

Στο κόκκινο χαλί του Met Gala, η Kidman φόρεσε μία εκπληκτική ασπρόμαυρη τουαλέτα Balenciaga και ένα ζευγάρι μακριά γάντια που έκαναν ακόμα πιο ονειρικό το αποτέλεσμα. Ωστόσο τα νύχια της μέσα σε αυτά ήταν αψεγάδιαστα.

Το γαλλικό μανικιούρ της Kidman

Απλό και κομψό, το μανικιούρ της έγινε από τον nail artist Thuy Nguyen, ο οποίος ήταν επίσης υπεύθυνος για το μανικιούρ της Emma Chamberlain στο ίδιο event. Η Kidman επέλεξε ένα στιλ λίγο πιο απαλό από το κλασικό γαλλικό, το οποίο είχε πολύ διακριτικές άκρες – τόσο διακριτικές που δύσκολα τις προσέχεις. (Δείτε την τρίτη φωτό του καρουσέλ.)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thuy Nguyen (@thuybnguyen)

Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία του look, τα σχόλια στο Instagram του Nguyen γέμισαν αμέσως με emojis καρδιών, συμπεριλαμβανομένων και της Joey King, της συμπρωταγωνίστριας της Kidman στη ρομαντική κωμωδία ‘A Family Affair’.

Ενώ τα νύχια της Kidman ήταν ένα στοιχείο του look της που δεν φαινόταν, το υπόλοιπο styling ήταν εντυπωσιακό. Ο κομμωτής Adir Abergel ανέλαβε τα strawberry blonde μαλλιά της, δημιουργώντας ένα χτένισμα με όγκο, μεσαία χωρίστρα και ανάλαφρους κυματισμούς.

Πώς προέκυψε αυτό; Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, σε μία συνομιλία FaceTime μεταξύ Adir και Nicole, οι δυο τους συμφώνησαν να δώσουν στο στιλ μια μοντέρνα αίσθηση. Δηλαδή να φέρουν το παρελθόν στο παρόν. (Αυτό ακριβώς κάνουμε κι εμείς όταν επιλέγουμε γαλλικό μανικιούρ το 2024. Δείτε εδώ τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες εκδοχές του.)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman)

Βήμα – βήμα το χτένισμα της Kidman

Αρχικά, ο Abergel άπλωσε στα μαλλιά της ένα serum για να τα προστατεύσει από τη θερμότητα του hairstyling. Στη συνέχεια ακολούθησε το στέγνωμα. O Abergel επικεντρώθηκε στην επίτευξη του επιθυμητού όγκου και λάμψης χρησιμοποιώντας πιστολάκι και τη βούρτσα Kristin Ess Hair’s Medium Detangling Brush. Στη συνέχεια πρόσθεσε hair extensions και ίσιωσε τα μαλλιά της με μία πρέσα. Το αποτέλεσμα; “Ασύμμετρα κύματα για ένα μοντέρνο αποτέλεσμα.” Ως τελευταίο βήμα, ο καλλιτέχνης εφάρμοσε ένα θρεπτικό έλαιο για να ενισχύσει τη λάμψη και την ενυδάτωση των μαλλιών.

Τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο να αντιγράψετε το beauty look της Kidman από το κόκκινο χαλί. Η μόνη μας αντίρρηση; Αφήστε τα γάντια στο σπίτι – αυτό το μανικιούρ αξίζει την προσοχή των γύρω σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα