Η νέα καμπάνια του οίκου Anatol τονίζει τη σημασία των συναισθημάτων

09:30 11/6/2021 - Πηγή: InStyle

Το κόσμημα είναι ένα διαχρονικό δώρο, τόσο για αγαπημένα μας πρόσωπα όσο και για τον εαυτό μας. Έχει συναισθηματική αξία, καθώς με κάθε κόσμημα ξεκινά μια νέα ιστορία αγάπης, που μένει ανεξίτηλη στο χρόνο. Όπως το διαμάντι που ποτέ δεν χάνει τη λάμψη του, έτσι και η αγάπη δεν χάνει ποτέ την αξία της. Η νέα καμπάνια του οίκου Anatol, #Let Your Heart be Loud, δίνει έμφαση και τονίζει τη σημασία των συναισθημάτων.

Όταν δούμε ένα ωραίο κόσμημα, νιώθουμε πως έχει φτιαχτεί για εμάς και το ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά. Κάπως έτσι λοιπόν νιώθουμε όταν βλέπουμε το νέο campaign του οίκου Anatol. Μας υπενθυμίζει ότι η καρδιά χαράζει το δρόμο των αποφάσεων της ζωής και πρέπει να την ακούμε. Με γνώμονα λοιπόν την αγάπη όλα είναι εφικτά, αρκεί να πιστέψουμε στο χτύπο της καρδιάς μας.

Κομψότητα, καλαισθησία και φινέτσα χαρακτηρίζουν τα εντυπωσιακά κομμάτια. Όταν τα βλέπουμε ονειρευόμαστε πως θα ήταν να τα φοράμε και θέλουμε να τα κάνουμε αμέσως δικά μας. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα κοσμήματα του οίκου Anatol στα καταστήματα τους στην Κηφισιά και το Golden Hall, καθώς και στην ιστοσελίδα τους.


Keywords
Τυχαία Θέματα