Η νέα μεταμόρφωση της Kim Kardashian – Επέστρεψε η “βασίλισσα του πάγου”

16:53 30/4/2024 - Πηγή: InStyle

Μία ριζική μεταμόρφωση επέλεξε η Kim Kardashian, η οποία έβαψε άλλη μια φορά τα μαλλιά της σε ένα ψυχρό ξανθό, καθώς προετοιμάζεται για το Met Gala.

Η Kim Kardashian έγινε διάσημη ως πλατινέ ξανθιά όταν φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe στο Met Gala του 2022. Το Σάββατο ανανέωσε το status της εκρηκτικής ξανθιάς σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram

από τον κομμωτή της, Chris Appleton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

“Παγωμένη Kimmy” έγραψε ο γκουρού κομμωτής στη λεζάντα της ανάρτησής του, όπου μοιράστηκε δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο με τη 43χρονη σταρ των Kardashians να επιδεικνύει τη δραματική μεταμόρφωση των μαλλιών της, από καστανόξανθο σε ασημί ξανθό.

“Θέλαμε να κρατήσουμε μια κοντή ρίζα και το ξανθό δροσερό και κρεμώδες”, εξήγησε ο Appleton στην ανάρτηση, προσθέτοντας ότι “το έβαψε σε δύο συναντήσεις για να διατηρήσει τα μαλλιά ωραία και ζουμερά”.

Στις φωτογραφίες, η Κim φοράει ένα μαύρο γούνινο παλτό πάνω από ένα μαύρο στράπλες φόρεμα, αξεσουάρ με μακριά σκουλαρίκια, πριν παρευρεθεί στο Homeboy Industries’ 2024 Lo Maximo Awards and Fundraising Gala.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Και μόλις σήμερα, Τρίτη, η Kim παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό look, καθώς τα μαλλιά της είναι κοντοκουρεμένα και ροζ με τους θαυμαστές να τη συγκρίνουν με τη νυν σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori. “Kim Censori” έγραψε χαρακτηριστικά ένας ενώ άλλος σχολίασε ότι πρόκειται για “φαινόμενο Megan Fox”.

Keywords
Τυχαία Θέματα