Η νέα ταινία του James Bond θα κάνει -επιτέλους- πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο

11:32 21/8/2021 - Πηγή: InStyle

Έπειτα από συνεχόμενες αναβολές λόγω της πανδημίας, η παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του James Bond “No Time To Die” θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, μετά από ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό Bond στο Twitter, η οποία

ήρθε ως απάντηση στις εικασίες που κυκλοφορούσαν σχετικά με το ότι, η προβολή του φιλμ ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

Η ημερομηνία προβολής μετατέθηκε τρεις φορές από τότε που άρχισε η πανδημία τον Μάρτιο του 2020, καθώς οι κινηματογράφοι παγκοσμίως αναγκάστηκαν να κλείσουν.


Στο “No Time To Die”, ο Bond –  είναι η τελευταία ταινία στην οποία θα δούμε τον Daniel Craig να υποδύεται τον βρετανό πράκτορα – έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα.

Όπως είναι αναμενόμενο η γαλήνη του θα διακοπεί, καθώς η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον πράκτορα 007 στα χνάρια ενός ατόμου το οποίο κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία – στον ρόλο του κακού ο οσκαρικός Rami Malek. Η σκηνοθεσία είναι του Cary Joji Fukunaga, ενώ θα δούμε ένα all-star cast που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Ralph Fiennes, Lea Seydoux, Christoph Waltz, Jeffrey Wright και Ana de Armas.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rami Malek Online (@ramimalekonline)

Keywords
Τυχαία Θέματα