Η στιγμή που ο William “διέγραψε” τον Harry

21:31 15/1/2024 - Πηγή: InStyle

Νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια και νέες αποκαλύψεις ρίχνουν φως στην κρίση της σχέσης με τον πρίγκιπα Harry.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο πρίγκιπας William εξοργίστηκε με τον αδελφό του μετά την “κατάφωρη επίθεση” του πρίγκιπα Harry κατά της Kate στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix.

Ο δούκας του Σάσεξ υποστήριξε στην εκπομπή ότι για τα αρσενικά μέλη της βασιλικής οικογένειας,

“μπορεί να υπάρχει ένας πειρασμός ή μια παρόρμηση να παντρευτείς κάποιον που θα ταιριάζει στο καλούπι – σε αντίθεση με κάποιον που ίσως είναι γραφτό να είσαι μαζί του”.

Το σαφές συμπέρασμα ότι ο Harry μιλούσε για τον μεγαλύτερο αδελφό του εξέπληξε τους φίλους της οικογένειας, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία “Charles III: New King. New Court. The Inside Story”, του Robert Hardman, η οποία δημοσιεύεται σε συνέχειες στη Mail.

Prince William was left ‘mortified’ by Prince Harry’s betrayal of their brotherly secrets https://t.co/DcyY7uFFdA pic.twitter.com/X5FgtE4yHw

— Daily Express (@Daily_Express) January 15, 2024

Ένας από αυτούς ανέφερε: “Πάνω σε όλες τις άλλες παραβιάσεις της εμπιστοσύνης, ο Harry έκανε μια απροκάλυπτη επίθεση στην Αικατερίνη. Για τον William, αυτό ήταν το χαμηλότερο των χαμηλών”.

Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης ότι οι απόψεις διχάστηκαν ως προς το αν τα σχόλιά του τον Δεκέμβριο του 2022 ήταν πράγματι μια καλά υπολογισμένη προσβολή κατά της νέας πριγκίπισσας της Ουαλίας. Υπήρξαν επίσης σκέψεις ότι αυτό θα μπορούσε να είναι μια περίπτωση ξεσπάσματος του Harry με ακόμη έναν γύρο από σκόρπιους και απερίσκεπτους ισχυρισμούς.

Το ίδιο βιβλίο υποστήριξε ότι και η βασίλισσα έγινε έξαλλη με τον εγγονό της όταν αυτός και η σύζυγός του είπαν ότι είχαν την έγκρισή της να δώσουν στην κόρη τους Lilibet το χαϊδευτικό της όνομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα