Η “ζηλιάρα” Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν τον Ben Affleck

17:30 16/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez παραδέχτηκε ότι “ζηλεύει” όταν οι γυναίκες φλερτάρουν τον σύζυγό της, Ben Affleck.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Today With Hoda & Jenna”, η τραγουδίστρια έπαιξε ένα παιχνίδι με τίτλο “This Is Me… Now, or Then?” στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις που περιέγραφαν τον εαυτό της τώρα ή τότε.

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε αν “ζηλεύει αν κάποιος την πέφτει στον άνθρωπο της”, η Lopez κράτησε ψηλά το

κουπί με τη λέξη “NOW” γραμμένη πάνω του.

Στη συνέχεια προειδοποίησε τις γυναίκες να μείνουν μακριά από τον Affleck, λέγοντας: “Μην παίζετε μαζί μου. Μην παίζετε μαζί μου”.

Και όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν κάποιος άρχιζε να φλερτάρει με τον ηθοποιό, είπε: “Πρώτα απ’ όλα, είμαι υπέρ της αγάπης και όχι του πολέμου, αλλά θα τους δώσω να καταλάβουν με πολύ κομψό και γυναικείο τρόπο να απομακρυνθούν τελείως”.

Jennifer Lopez and Hoda play a game called “This Is Me… Now, or Then?” that has @jlo answering rapid fire questions about everything from wearing crop tops to staying up past midnight! pic.twitter.com/myQuyfbT9a

TODAY with Hoda & Jenna (@HodaAndJenna) February 15, 2024

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lopez δείχνει ότι είναι κτητική με τον Affleck, τον οποίο παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η μουσικός εθεάθη να λέει αστειευόμενη στις θαυμάστριές του “κάνε πίσω σκύλα” αφού ούρλιαζαν για τον ηθοποιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα