Ιδέες για μανικιούρ: Οι ωραιότερες προτάσεις για τον Μάιο που σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε

09:24 2/5/2024 - Πηγή: InStyle
Πέντε από τις ωραιότερες προτάσεις μανικιούρ για τον Μάιο σας προ(σ)καλούν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Όσο κι αν με εντυπωσιάζουν τα τολμηρά μανικιούρ των celebrities και των αγαπημένων μου nail artists στο Instagram, ομολογώ ότι όταν πηγαίνω στο nail salon, συνήθως επιλέγω τα ίδια και τα ίδια. Είτε μιλάμε για ένα κλασικό γαλλικό είτε για ένα απλό χρώμα. Συμβαίνει και σε σας; Γι’ αυτό επέλεξα μερικά από τα ωραιότερα μανικιούρ που θα ήθελα να δοκιμάσω τον Μάιο. Και ποια είναι

αυτά, ακριβώς; Δείτε παρακάτω. Α, καλό μήνα είπαμε;

Κοραλλί Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kesh (@yo_keshh)

Ένα look αφιερωμένο στην τάση tomato girl. Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, τα κόκκινα… πορτοκαλίζουν. Οι ειδικοί εξηγούν ότι η τάση έχει επηρεαστεί από το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με το Pantone, Peach Fuzz. Αλλά ενώ το Peach Fuzz είναι απαλό και ρομαντικό, τα κοραλί είναι τα ακριβώς αντίθετα: Όσο πιο έντονα και φωτεινά, τόσο καλύτερα.

Jellies Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAILDIT (@nailditbyalyssa)

Λίγο διαφανές, πολύ σέξι και 100% μέσα στη μόδα. Το στιλ είναι τέλειο για την ανάμειξη χρωμάτων. Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με διάφανες φόρμουλες ή με το κατάλληλο top coat για να αραιώσει το χρώμα. Ωστόσο για ένα επαγγελματικό εφέ μέσα σε λίγα λεπτά, υπάρχουν και τα press-ons, δηλαδή τα ψεύτικα, ακρυλικά νύχια που μπαίνουν πάνω από τα πραγματικά.

Παστέλ και ‘ήσυχα’ φλούο Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Απαλές αποχρώσεις όπως το ανοιχτό κίτρινο του βούτυρου και το λιλά χαρίζουν μια απαλή, ντελικάτη πινελιά στα νύχια σας, αποτυπώνοντας τέλεια την εποχή της άνοιξης. Προς το τέλος του μήνα, κάντε τη μετάβαση σε πιο απαλά neon χρώματα, τύπου λάιμ με κρεμώδες φινίρισμα. Ό,τι πιο μοντέρνο και παράλληλα κλασικό σε φλούο.

Γήινα πράσινα και γκρι Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amy Le (@amyle.nails)

Οι γήινες αποχρώσεις πάνε με σχεδόν τα πάντα – αφήνοντάς σας περισσότερο χώρο για πειραματισμούς με την γκαρνταρόμπα σας. Αυτά τα χρώματα δίνουν μια διακριτική κομψότητα και ταυτόχρονα προσδίδουν περισσότερο fun στην εμφάνισή σας.

Μίνιμαλ και ουδέτερα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melanated Mani aka Anna (@melanated.mani)

Το μανικιούρ σε αποχρώσεις καφέ ή λευκού πάει με τα πάντα. Παγκόσμια αλήθεια. Μάλιστα τα γαλακτερά είναι ιδανικά για τις μεταβατικές εμφανίσεις από την άνοιξη στο καλοκαίρι. Για να τονίσετε το φυσικό χρώμα των νυχιών σας ή να προσθέσετε λάμψη σε ένα τυπικό γαλλικό μανικιούρ, επιλέξτε ένα glazed λευκό βερνίκι. Bonus: Μπορείτε να μεταμορφώσετε οποιοδήποτε χρώμα σε glazed προσθέτοντας την ανάλογη σκόνη ή το ανάλογο top coat.

Keywords
Τυχαία Θέματα