Ιωάννα Μπέλλα: Το ξέσπασμα της Σταρ Ελλάς 2018 – “Δική μου η ζωή και θα κάνω ό,τι θέλω”

13:46 15/7/2022 - Πηγή: InStyle

Τη δική της απάντηση έδωσε η Ιωάννα Μπέλλα σε όσους επικρίνουν την αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Η Σταρ Ελλάς του 2018 ανέβασε το μήνυμα προς τους επικριτές της σε insta story εκφράζοντας την αγανάκτησή της και τονίζοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι “δική μου είναι η ζωή” και “θα κάνω ό,τι θέλω”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Bella (@bella_ioanna)

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: “Τις τελευταίες μέρες παίρνω διάφορα μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά, γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες μου, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά”.

Το 2018 αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς και εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς “Μις Υφήλιος”, όπου νικήτρια στέφθηκε η Μις Φιλιππίνες, ενώ εκτός 20άδας βρέθηκε η Ιωάννα Μπέλλα.

Η Ιωάννα Μπέλλα έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά στα τέσσερα τελευταία χρόνια, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα