Και μίνι και πλισέ; Αυτή είναι η φούστα που θα πρωταγωνιστεί στο εξής

Μια από τις τάσεις που ξεχωρίσαμε κατά το 2022 ήταν η micro-mini φούστα, η οποία έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Την είδαμε σε οίκους όπως ο Miu Miu και ο Diesel και ομολογούμε ότι μας ενθουσίασε πολύ. Ωστόσο, μάλλον δεν βόλεψε πολύ και η βιομηχανία της μόδας έψαξε και βρήκε αμέσως αντικαταστάτη.

Όπως δείχνουν τα προγνωστικά, ο πρωταγωνιστικός ρόλος με τη νέα σεζόν θα ανήκει στις μίνι πλισέ φούστες.

Με το preppy στιλ να κερδίζει έδαφος στις λίστες των trends, δεν έχουμε παρά να σκεφτούμε σοβαρά να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας τη συγκεκριμένη φούστα. Αν δεν τολμήσατε την τάση της micro-mini φούστας ή ακόμα κι αν την δοκιμάσατε αλλά δεν αισθανθήκατε ποτέ άνετα μέσα σε αυτή, αυτή η εκδοχή μάλλον είναι για εσάς. Συνδυάζεται πανεύκολα με το κλασικό άσπρο πουκάμισο -που υπάρχει ήδη στην ντουλάπα μας- ενώ τα loafers απογειώνουν την “school girl” διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Όσον αφορά εκείνες που επιζητούν πάντα την άνεση και την κομψότητα, τα πλεκτά γιλέκα, τα πουλόβερ και τα t-shirt αποτελούν ιδανικά key pieces για να τα σετάρετε με την πλισέ μίνι φούστα σας. Έτσι, θα δημιουργήσετε all day σύνολα, ιδανικά για εμφανίσεις από το πρωί στη δουλειά, μέχρι το βράδυ σε κάποια έξοδο σας.

Πέρα από τους τρόπους που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχουν και άλλες, ίσως περισσότερο fashion forward επιλογές για να προσθέσετε τη μίνι πλισέ φούστα στο στιλιστικό σας roaster. Με τις πρώτες κρύες μέρες του φθινοπώρου, μια καλή ιδέα είναι να σετάρετε τη φούστα σας με φούτερ, sneakers και oversized δερμάτινο blazer. Μια σίγουρα stylish και άνετη εκδοχή.

Credits: gingeriley / Instagram

Από την άλλη, στις συλλογές των μεγάλων οίκων είδαμε και ένα διαφορετικό combo. Συγκεκριμένα, η μίνι φούστα συνδυάστηκε με matching σακάκι, δημιουργώντας έτσι ένα effortless αλλά ταυτόχρονα chic look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Όπως όλα δείχνουν, αυτό το skirt trend θα καθιερωθεί. Στο Ιnstagram βλέπουμε ολοένα και περισσότερες influencer να τολμούν την τάση και να προσδίδουν τη δική τους προσωπική πινελιά. Εσείς θα υποκύψετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα