Καλλιρρόη Μυριαγκού: Πώς είναι σήμερα η Ματίνα Μανταρινάκη – Η σπάνια συνέντευξή της – ΒΙΝΤΕΟ

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού σε μία σπάνια συνέντευξη που έδωσε έπειτα από χρόνια, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν δίνει συνεντεύξεις, ενώ μιλά για την καριέρα της και τη σχέση της με τα social media.

“Είναι επιλογή μου να δίνω σπάνια συνεντεύξεις, όταν γίνεται κάποια δυλειά ή έχω κάτι συγκεκριμένο θα βγω αλλιώς δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βγαίνω να μιλάω. Γενικώς δεν δίνω συνεντεύξεις, δεν μου είναι πολύ εύκολο. Χάνω

χρόνο με το να ασχολούμαι με τα social media, με το ζόρι ασχολούμαι. Δεν το ‘χω που λένε, νομίζω ότι χάνω χρόνο, θα ήθελα να είχα έναν άνθρωπο να το κάνει. Είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό ώρες χωρίς λόγο και χάνουμε το τώρα, τη ζωή, αυτό με κουράζει ότι είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε στο κινητό χωρίς λόγο. Στον ελεύθερο χρόνο μου προτιμώ να διαβάζω ένα βιβλίο ή να βλέπω τη θάλασσα, δεν μπορώ να είμαι συνέχεια με το κινητό και να δείχνω το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου και τον σκύλο μου. Νομίζω ότι δεν αφορά τον κόσμο αυτό” επεσήμανε και πρόσθεσε:

“Έκανα κάποιους ρόλους που με βοήθησαν να μπω στο σπίτι του κάθε ανθρώπου και ο κόσμος μού φέρθηκε ζεστά, δεν έχω κανένα παράπονο. Αλλά επειδή εγώ είμαι ανήσυχη και θα αναζητώ το καινούργιο, δεν μπορούσα με τίποτα να επαναλάβω πράγματα και γι’ αυτό δεν συνεχίστηκε η πορεία στην τηλεόραση μ’ αυτόν τον τρόπο. Ο κόσμος με ρωτάει γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, και θέλουν να γυρίσω αλλά εγώ έχω το θέατρο. Εκεί είναι το μεροκάματο. Εκεί είμαι χρόνια τώρα.“

Η αγαπημένη ηθοποιός, που τη λατρέψαμε ως Ματίνα Μανταρινάκη στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”, συμμετέχει στην παράσταση “Summertime” στο θέατρο “Μπέλλος” αλλά και στο “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” στο θέατρο “Μικρό Χορν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα