Καρό πουκάμισο: Το item που έχει τρελάνει όλες τις fashion influencers

09:57 16/2/2022 - Πηγή: InStyle

Αν υπάρχει ένα κομμάτι που έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών του Instagram, αυτό είναι δίχως αμφιβολία το καρό πουκάμισο. Σίγουρα θα το έχετε εντοπίσει σε κάποια φωτογραφία ή μπορεί ήδη να ανήκει στη συλλογή σας. Όπως και να έχει το συγκεκριμένο item έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και το καλό νέο είναι ότι ίσως να ανήκει στα πιο οικονομικά ρούχα που μπορούμε όλες να φορέσουμε.

Instagram @veronicaferraro

Για

την ακρίβεια πρόκειται για ένα unisex κομμάτι που έχει χιλιοφορεθεί, όμως δεν μας ενοχλεί καθόλου να συνεχίσουμε να το βλέπουμε. Ο λόγος; Είναι τόσο cool και άνετο, χαριτωμένο και ταυτόχρονα stylish που πλέον έχει αντικαταστήσει το denim πουκάμισο της καθημερινότητας, μετατρέποντάς το στο απόλυτο item της χρονιάς.

Instagram @veronicaferraroInstagram @sonialyson

Το επίσης ευχάριστο νέο είναι ότι δεν επιδέχεται κανόνες styling, do και don’ts. Αν μια συμβουλή θα μπορούσαμε να δώσουμε για το πώς να το φορέσετε είναι διατηρώντας τον ανεπιτήδευτό χαρακτήρα του. Μην προσπαθήσετε να το μετατρέψετε σε κάτι luxury ή βραδινό γιατί θα καταστρέψετε όλο του το attitude. Το καρό πουκάμισο φτιάχτηκε για να φοριέται άνετα και effortless και όχι καθωσπρέπει. Συνοδέψτε το με flat statement παπούτσια ή ακόμα και με ψηλοτάκουνα κι ένα loose jean παντελόνι.

Το καρό πουκάμισο έχει μπει στη λίστα με τα διαχρονικά γι’ αυτό φροντίστε να το αγαπήσετε γι’ αυτό που είναι.

Instagram @nojoud_alrumaihiInstagram @streetrends

Keywords
Τυχαία Θέματα