Κατερίνα Τσάβαλου: Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της – «Ήταν 26 κι έφυγε από καρκίνο»

11:01 24/1/2024 - Πηγή: InStyle

Στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της αναφέρθηκε η Κατερίνα Τσάβαλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “ON time”.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχασε την κολλητή της φίλη, μία απώλεια που δεν θα ξεπεράσει ποτέ, όπως είπε.

«Η Μαρία ήταν 26 χρόνων κι “έφυγε” από καρκίνο στο νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ άγριο τότε. Εγώ τότε έκανα και τα γυρίσματα της ταινίας “Hardcore” του Ντένη Ηλιάδη. Μου έδωσαν χρόνο, μου φέρθηκαν πολύ ωραία. Αυτή η απώλεια είναι ένα κομμάτι που δεν θα το ξεπεράσω

ποτέ. Μου λείπει. Αφού πολλές φορές σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο. Θα ήθελα να της πω τα νέα. Να της πω πώς είμαι. Να δει το παιδί μου. Μου λείπει πάρα πολύ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ηθοποιός, σε άλλο σημείο, σχολίασε πως έχει περίπου 13 χρόνια να αναλάβει κάποιο ρόλο στην τηλεόραση, κάτι που εύχεται να συμβεί σύντομα.

«Τελείωσα από μια ωραία δουλειά στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα. Έχω ξεκινήσει μεταγλωττίσεις. Όσον αφορά την τηλεόραση, γίνονται συζητήσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει στο τελικό σημείο. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση. Έχω πολλά χρόνια να παίξω έναν κανονικό ρόλο. Έχω κάνει μόνο κάποιες guest εμφανίσεις. Επί της ουσίας, έχω να κάνω τηλεόραση περίπου δεκατρία χρόνια» ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα