Κάτια Νικολαΐδου: Η συγκινητική τελευταία ανάρτηση για το “δέντρο της ζωής”

10:31 9/11/2023 - Πηγή: InStyle

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου. Έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Και όμως, η ίδια δεν έχανε την ελπίδα και την αισιοδοξία της.

Μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση στα social media ήταν στις 30 Δεκεμβρίου του 2022. Η ηθοποιός απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτή η ανάρτηση ήταν ένα μήνυμα ελπίδας, αντανακλώντας τη δική της προσωπικότητα. Κάνοντας τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά που έφευγε, το 2022, η Κάτια Νικολαΐδου έγραφε για τον πόνο που βίωσε,

τις απώλειες, τις μάχες της.

Θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα ζωγραφίζοντας το δέντρο της ζωής “της δικής μου ζωής, που ό,τι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά”. “Ευχή για τον καινούργιο χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ” πρόσθεσε στην ανάρτησή της”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Nikolaidou (@katianikolaidou_official)

Διαβάστε την ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου

Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την αγάπη, τη σταθερότητα, το στήριγμά μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά και πινέλα και άρχισα χωρίς να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του… Και κάπως έτσι έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής! Που ό,τι και να συμβεί θα ανθίζει χρυσοκόκκινα και φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει και να ανθίζει κ να ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!!
Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα