Κάτια Νικολαΐδου: Συγκλονίζει ο αδερφός της για την απώλειά της – «Δεν θέλω να μου φύγεις…»

23:21 25/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου συγκλονίζει με την εξομολόγησή του για τον χαμό της ηθοποιού. Ο Τάκης Νικολαΐδης μίλησε στο “Πρωινό” και αποκάλυψε τι είπε στην αδερφή του στο νοσοκομείο στην πρώτη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

“Είναι τρομερή η έλλειψη της, απλά αφήνω τον χρόνο να κυλάει. Είναι δυόμιση μήνες που έχει φύγει από τη ζωή και σίγουρα θα είναι μέσα μου για πάντα. Αυτό που μου λείπει και πιο πολύ είναι ότι δεν χτυπάει το τηλέφωνο μου με το όνομα της. Για την μητέρα μου, κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο δύσκολο. Δεν αντέχεται ο χαμός παιδιού”, είπε αρχικά ο Τάκης

Νικολαΐδης και πρόσθεσε:

«Όταν εγώ έκανα πρόταση στην αδελφή μου να βαπτίσει το Σοφάκι, ήταν το 2001. Είχε πνευμονία, ήταν η πρώτη φάση του καρκίνου… Θα έφευγε αν δεν έπεφτε ο πυρετός της…. Μπήκα μέσα και της είπα:“Δεν θέλω να μου φύγεις γιατί θέλω να μου βαπτίσεις το παιδί”. Εκείνη, δεν ξέρω… Σαν να πήρε δύναμη… Ο πυρετός έπεσε… Έγινε καλά από την πνευμονία…».

Και συνέχισε: «Έχω στιγμές που ξεσπάω, λυγίζω. Ταξιδεύω πάρα πολύ για τη δουλειά μου και εκείνες είναι οι ώρες που λυγίζω… Όταν είμαι μόνος μου… Ναι, λυγίζω πολύ.».

Keywords
Τυχαία Θέματα