Κρίστη Καθάργια: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Μαυρίδη

17:01 13/2/2024 - Πηγή: InStyle

Καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s Time” βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 13/2, η Κρίστη Καθάργια.

Η ψυχολόγος και πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο στο τέλος της συνέντευξης ρωτήθηκε και για τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Μαυρίδη και πώς είναι οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο. Η Κρίστη Καθάργια εξήγησε πως διατηρούν καλές σχέσεις.

Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η ίδια απάντησε αινιγματικά. «Δεν ξέρω καθόλου, δεν έχω ιδέα. Όσες φορές στη ζωή μου έχω πει ποτέ, το έχω λουστεί, οπότε ποτέ δεν λέω ποτέ.

Έχουμε μια πολύ ωραία ανθρώπινη σχέση, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή. Ας γίνει ό,τι είναι για καλό» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο παρελθόν για το διαζύγιό της, η ίδια είχε αναφέρει: «Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δεν θέλω να την κάνουμε άλλο».

Σημειώνεται πως η Κρίστη Καθαργιά και ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή περίπου μετά από 9 μήνες και συγκεκριμένα τον Φλεβάρη του 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα