Λαμπεροί σταρ ντύθηκαν με Dior για φιλανθρωπικό δείπνο

23:08 31/3/2024 - Πηγή: InStyle

Λαμπερές ήταν οι σταρ ντυμένες με Dior και εμφανίσεις της Maria Grazia Chiuri για το φιλανθρωπικό δείπνο που διοργάνωσε ο σύλλογος AEM Children of the World για τη Ρουάντα.

To 17o επίσημο δέιπνο της ΑΕΜ για τα παιδιά της Ρουάντα διοργανώθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στο Pavillon Ledoyen-Yannick Alléno, όπου η Babeth Djian, επίτιμη πρόεδρος της

ένωσης AEM και ιδρύτρια και διευθύντρια του περιοδικού Numéro, προσκάλεσε πλήθος διασημοτήτων, πολυτελών οίκων και οίκων μόδας.

Παρέστη πλήθος κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής, του κινηματογράφου και της τέχνης, μεταξύ των οποίων οι σχεδιαστές Jean Paul Gaultier, Olivier Rousteing και Haider Ackermann, οι ηθοποιοί Monica Bellucci και Virginie Efira και το supermodel Carla Bruni, μαζί με τις τραγουδίστριες Lou Doillon, Clara Luciani και Yseult.

Η Monica Bellucci φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Dior και μια τσάντα Dior.Credit: Dior File/Stephane FeugereΗ Nadia Tereszkiewicz φόρεσε ένα μαύρο σακάκι Dior από μαλλί και μετάξι με μαύρη πλισέ μεταξωτή φούστα. Φορούσε επίσης μια τσάντα Dior.Credit: Dior File/Stephane Feugere

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, οι επισκέπτες απόλαυσαν ένα εξαιρετικό δείπνο που ετοίμασε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Yannick Alléno. Η βραδιά περιελάμβανε επίσης την παραδοσιακή δημοπρασία και ανάμεσα στα έργα, το ένα πιο εμβληματικό από το άλλο, ήταν μια φωτογραφία της Naomi Campbell που τραβήχτηκε το 1997 από τον Paolo Roversi και ένας κορσές κατά παραγγελία του Jean Paul Gaultier.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Babeth Djian (@babethdjian)

Λίγο πριν δώσει τη θέση της στην τραγουδίστρια και DJ Kiddy Smile, η οποία έβαλε φωτιά στην πίστα, η Babeth Djian ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και τους οίκους μόδας για την αφοσίωσή τους και κυρίως για την τεράστια γενναιοδωρία τους. Έχοντας ήδη συγκεντρώσει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, η ένωση AEM βοηθάει εδώ και δεκαεπτά χρόνια τις πιο άπορες οικογένειες στη Ρουάντα, παρέχοντας εκπαίδευση, τροφή και φροντίδα στα παιδιά – που σήμερα ξεπερνούν τα 4.000. Έχουν κατασκευαστεί έξι σχολεία, δύο χωριά, ένα κέντρο υγείας 18.000 ατόμων και ένα κέντρο για παιδιά ΑμεΑ.

Η Ella Pellegrini φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι Dior από μαλλί και μετάξι με τσάντα και παπούτσια Dior.Credit: Dior File/Stephane FeugereΗ Laure de Clermont-Tonnerre φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα Dior με τσάντα και παπούτσια DiorCredit: Dior File/Stephane FeugereΗ India Hair φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Dior από μαλλί και μετάξι με τσάντα και παπούτσια Dior.Credit: Dior File/Stephane FeugereΗ Imany φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα Dior από μαλλί και μετάξι και παπούτσια Dior.Credit: Dior File/Stephane FeugereΗ Claire Deroo φόρεσε μια ασύμμετρη βαμβακερή μπλούζα Dior με μια μαύρη μάλλινη φούστα.Φορούσε επίσης τσάντα και παπούτσια Dior.Credit: Dior File/Stephane Feugere

Keywords
Τυχαία Θέματα