Λευκές Κάλτσες: Οι celebrities ορκίζονται πως αυτό είναι το αξεσουάρ που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

09:10 11/7/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί το καλοκαίρι να απαιτεί ελαφριά ενδυμασία και ελάχιστα ρούχα προκειμένου να ανταποκριθούμε στον καύσωνα, ωστόσο οι πιο στιλάτες celebrities έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως τα λευκά καλτσάκια είναι must. Και δεν έχουν άδικο εδώ που τα λέμε, καθώς με ένα τόσο απλό αξεσουάρ το σύνολο αμέσως αποκτά άλλον αέρα. Πιο φρέσκο, πιο cool, πιο νεανικό που παραπέμπει σε μαθητική σχολή και σε άλλες vintage εποχές. Με κάθε παπούτσι, με κάθε μήκος παντελονιού

ή φούστας, σε κάθε περίπτωση, το λευκό καλτσάκι ανανεώνει το look και προσαρμόζεται σε κάθε ύφος. Εξάλλου… τι ψυχή έχει ένα τόσο μικρό κομμάτι ύφασμα!

Λευκές κάλτσες με loafers

Fan του συγκεκριμένου look, η Hailey Bieber φυσικά! Το γνωστό μοντέλο και style icon δεν φορά ποτέ τα μαύρα ανδρικά της loafers χωρίς τα λευκά καλτσάκια. Συνδυασμένα με μίνι φούστες, συνδυασμένα με casual βερμούδες και με ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε γιατί πολύ απλά ταιριάζουν με τα πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Λευκές κάλτσες με sneakers

Το γνωστό, το athleisure look που όλες μας έχουμε δοκιμάσει και μας έχει βολέψει. Πλέον, τα νέα trends θέλουν τις κάλτσες να φαίνονται και όχι να κρύβονται μέσα στο παπούτσι. Ειδικά στα outfits του γυμναστηρίου που χρησιμοποιούνται και για πρακτικούς λόγους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia Gerber Fashion (@kaiagerber.style)

Λευκές κάλτσες με ψηλοτάκουνα

Δεν μας εκπλήσσει! Όπως είπαμε τα χαριτωμένα καλτσάκια φοριούνται πλέον με τα πάντα και θα τα δείτε μέχρι και στο κόκκινο χαλί. Για να τα αναδείξετε ωστόσο ακόμα περισσότερο, προτιμήστε να τα συνδυάσετε με μίνι και πέδιλα ή μυτερές γόβες ακριβώς όπως οι celebrity stars.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney World (@sweeneyxworld)

Λευκές κάλτσες με ofxords

Παρόμοια αισθητική με τα ανδρικά loafers που ποραναφέραμε, αλλά λιγάκι διαφορετική και πιο εκκεντρική. Και πιστεύαμε πως τα κλασικά παπούτσια που αποτέλεσαν τάση λίγα χρόνια πριν πλέον δεν φοριούνται, αλλά να που ήρθε η Taylor Swift και μας έδειξε τον τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift Updates (@swiftiesforeternity)

Λευκές κάλτσες με crab sandals

Αν μη τι άλλο αμφιλεγόμενο! Η εικόνα αυτή μας φέρνει στον νου εικόνες τουριστών, οι οποίοι συνήθιζαν (και ακόμα συνηθίζουν!) να φοράνε τα καλοκαιρινά, flat σανδάλια τους με αυτόν τον τρόπο. Λέτε να το δοκιμάσουμε;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Keywords
Τυχαία Θέματα