Μήπως σας έλειψε το boho style; Το ίδιο και στην Sienna Miller!

12:22 4/6/2021 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και μετά από τόσους μήνες που περάσαμε έχοντας ως βασικό styling tip το layering, ήρθε η ώρα να θυμηθούμε τα ανάλαφρα summer σύνολα.

Βρήκαμε τις ωραιότερες espadrilles που θα φορέσετε όλο το καλοκαίρι


Εάν, λοιπόν, ψάχνετε για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στο effortless cool outfit της Sienna Miller, που φωτογραφήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Νέα

Υόρκη. Η βασίλισσα του boho μπορεί να μην φορά τις ζώνες και τα maxi φορέματα από τις μέρες στο Primrose Hill Park, όμως ακόμη και σήμερα το στυλ της κρατά κάτι από την original Sienna Miller, που όλοι αγαπήσαμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη trèsCLICK (@tresclick)


Η Miller φόρεσε ένα κλασικό Levi’s ripped shorts, ένα λευκό πουκάμισο με puffy μανίκια, γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και ένα χακί jacket. Ολοκλήρωσε το look με μία μαύρη κλασική ζώνη από την Isabel Marant, μαύρα t-sandals και μία λευκή τσάντα από το Frame.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Who What Wear UK (@whowhatwear.uk)


Αυτό το outfit έχει έναν νοσταλγικό αέρα από τα βρετανικά καλλιτεχνικά φεστιβάλ, όπως το Glastonbury, αφού αυτά τα κομμάτια θεωρούνται must have για το βρετανικό καλοκαίρι. Είναι ένα σύνολο που πραγματικά, μοιάζει διαχρονικό – μπορούμε να φανταστούμε την Kate Moss και την Alexa Chung να φοράνε ακριβώς το ίδιο look χρόνια πριν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Sienna Miller βρίσκει πάντα τον καλύτερο τρόπο να αναδείξει τα πιο απλά casual, bohemian κομμάτια, κάνοντας τα να μοιάζουν ανανεωμένα και πάντα in fashion.

Η καλοκαιρινή συλλογή του Manolo Blahnik είναι γεμάτη χρώμα και μαργαριταρένια λάμψη

Πηγή: whowhatwear

Keywords
Τυχαία Θέματα