Νέο βραδινό ραντεβού για τον Tom Brady και την Irina Shayk

13:30 17/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η φλόγα μάλλον δεν έχει σβήσει ανάμεσα στον Tom Brady και την Irina Shayk. Ο επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl και το μοντέλο απόλαυσαν άλλο ένα βραδινό ραντεβού περνώντας το βράδυ τους στο Brasserie Fouquet’s New York στο Lower Manhattan.

Σύμφωνα με φωτογραφία που εξασφάλισε το TMZ, το ραντεβού

τους διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ο Brady έφαγε ένα μπέργκερ αξίας 30 δολαρίων στο γαλλικό εστιατόριο προτού πληρώσει τον λογαριασμό.

Tom Brady and Russian supermodel Irina Shayk on a date last night in New York pic.twitter.com/ucOg8ISh2G

Tom Brady Updates (@tombradymedia) January 16, 2024

Πηγές δήλωσαν ότι η 38χρονη Shayk, και ο πρώην αστέρας του NFL δεν είχαν κάποια δημόσια έκφραση τρυφερότητας μεταξύ τους στη διάρκεια του δείπνου, ωστόσο, “έδειχναν σίγουρα οικείοι”.

Η έξοδος αυτή έρχεται σχεδόν έναν μήνα αφού ο Brady εθεάθη να παίρνει τη Ρωσίδα καλλονή από το ξενοδοχείο της στη διάρκεια της Art Basel Miami. Μια πηγή δήλωσε αποκλειστικά στη Page Six ότι ενώ οι δύο τους ήταν “παρόντες”, δεν πήγαν μαζί στο πάρτι.

Η Shayk και ο Brady πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο το περασμένο καλοκαίρι και από τότε έχουν θεαθεί κάποιες φορές μαζί. Ωστόσο, το σύντομο ειδύλλιο έλαβε τέλος τον Οκτώβριο, αφού οι δυο τους δεν μπόρεσαν να ισορροπήσουν τη σχέση τους με τις υποχρεώσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα