Νίκος Γκάλης: Ο “θεός του μπάσκετ” δάκρυσε για την κόρη του

13:12 4/7/2022 - Πηγή: InStyle

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα με την Eθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, ενώ ο “θεός του μπάσκετ” δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν τη μεγάλη στιγμή.

Το σωματείο “Ελληνικό Αστέρι” κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Senior Team Jazz” με 410.5 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Sportno drustvo Pike από τη Σλοβενία με 410 βαθμούς.

Θερμά συγχαρητήρια για το πρώτοτης χώρας μας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ
Μπράβο στο σωματείο Ελληνικό Αστέρι, από την Θεσσαλονίκη, στη Στέλλα Γκάλη -στα χνάρια του θρύλου πατέρα της- & στις συναθλήτριές της, που κατέκτησαν την κορυφή στην κατηγορία Senior Team Jazz pic.twitter.com/S4jj1bQQqc

— Lefteris Avgenakis (@l_avgenakis) July 3, 2022

O Nίκος Γκάλης γιόρτασε δεόντως τη μεγάλη επιτυχία της ελληνικής ομάδας με την οποία αγωνίζεται η κόρη του. Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα.

Όπως γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου σε ανάρτησή του στο instagram, “τα δάκρυα χαράς στα μάτια του που είδα είναι μια ακόμα δικαίωση για τον άνθρωπο που έκανε πολλούς απο εμάς ανθρώπους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanikolaou (@papanikolaou_dim)

Ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε για τα δάκρυα χαράς: «Τι να πω ειλικρινά; Είμαι πολύ υπερήφανος ως πατέρας που η κόρη μου και φυσικά όλη η ομάδα, μπόρεσε να ζήσει αυτά που έζησα εγώ ως αθλητής. Αυτά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για πάντα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είμαι υπερηφανος».  

Και για τους έντονους πανηγυρισμούς στο τέλος σημείωσε: «Συγκινούμαι πιο πολύ με την επιτυχία των παιδιών, παρά όταν κατακτούσα εγώ το τρόπαιο. Είναι στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ και δεν πρέπει. Ειλικρινά, πιστεύω ότι ο Ελληνας μπορεί να διαπρέψει σε κάθε άθλημα, όπως το δείξαμε και σήμερα. Ο Ελληνας έχει ταλέντο και μπορεί να φέρνει μετάλλια και να κάνει τη χώρα υπερήφανη». 

Keywords
Τυχαία Θέματα