Νίκος Κοκλώνης – «Δεν θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά»

22:11 23/2/2023 - Πηγή: InStyle

Νέα ανάρτηση έκανε το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, με αφορμή την υπόθεση που ερευνά η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Ο Νίκος Κοκλώνης στην ανάρτησή του τονίζει ότι δεν έχει πάρει χρήματα από το Δημόσιο, επισυνάπτοντας την ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και επενδύσεων.

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντησή του σε δημοσίευμα για το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα

«Δεν

θα σας κάνω τη χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» καταλήγει ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός.

Η νέα ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη:

«Όσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0. Δείτε και την απάντηση του υπουργείου! Οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο; Κατά τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα. Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Οσο για τα χρήματα που πήρα από το δημόσιο είναι 0 .Δείτε και την απάντηση του υπουργείου !οι φήμες έφτασαν πρώτα άλλου τυχαίο ; κατα τα αλλά δεν είναι πολιτικό θέμα ….Δεν θα σας κάνω την χάρη να μείνουν 600 άτομα χωρίς δουλειά ! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται !#Κοκλωνης pic.twitter.com/UHbdTDI5z6

Nikos Koklonis (@koklonis) February 23, 2023 Πόρισμα-βόμβα της Αρχής για το Ξέπλυμα σε βάρος γνωστού παρουσιαστή και τηλεοπτικού παραγωγού – Δεσμεύεται η περιουσία του

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα