Νίνα Λοτσάρη: «Θεωρώ ηρωίδες τις γυναίκες καριερίστες που προσπαθούν να είναι και καλές μαμάδες»

22:03 21/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την καλλιτεχνική της διαδρομή και για τις κόρες της.

«Γενικά είμαι λίγο φειδωλή στο να δίνω συνεντεύξεις. Λίγο με τρομάζει γιατί θέλω να έχω να πω σημαντικά πράγματα σε μια συνέντευξη. Δεν θέλω να αναλώνομαι, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι, δεν θέλω να κουράζω τον κόσμο. Προσπαθώ να είμαι λίγο πιο έξω από όλο αυτό το σύστημα», είπε αρχικά η Νίνα Λοτσάρη.

“Σας φλερτάρουν στα social media;”, τη ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος,

με τη Νίνα Λοτσάρη να απαντά: . «Είμαι δεσμευμένη και αυτά τα πράγματα δεν τα ρωτάνε σε μία δεσμευμένη Τα προσωπικά είναι προσωπικά και η δουλειά είναι δουλειά. Γενικά ο κόσμος ασχολείται μαζί μου περισσότερο για τη δουλειά μου και αυτό είναι το ευτυχές γεγονός. Το έχω πετύχει και ο θεωρώ μεγάλη επιτυχία αυτό για μια γυναίκα».

Και κατέληξε η Νίνα Λοτσάρη: «Σαν μητέρα έκανα τεράστιες θυσίες με την έννοια ότι εννοείται πως στερήθηκα τα παιδιά μου αρκετά γιατί η δουλειά είχε τεράστιες απαιτήσεις. Θεωρώ όμως ότι ήταν και πολύ σοφή μου επιλογή να κάνω ταυτόχρονα και οικογένεια. Για μένα οι γυναίκες που είναι και καριερίστες και προσπαθούν, όσο μπορούν, να είναι καλές μαμάδες… είναι ηρωίδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα