Ο Elon Musk και η Grimes έφεραν κρυφά στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους

20:28 11/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Elon Musk έγινε πατέρας για 7η φορά.

Ο διάσημος επιχειρηματίας, μηχανικός και εφευρέτης και η Grimes υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους. Μολονότι τους τελευταίους μήνες αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στις προσωπικές ζωές τους, τώρα φαίνεται να επανασυνδέθηκαν. Είχαν αποφασίσει να το κρατήσουν μυστικό, όμως η τραγουδίστρια το ανακοίνωσε άθελά της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής που έδωσε στο ‘Vanity Fair’.

Η Renée Zellweger αφήνει για λίγο στην άκρη την υποκριτική Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη deja vu magazines (@dejavumagazines)

Η Grimes κάλεσε τον δημοσιογράφο στο σπίτι της, ώστε να συζητήσουν τις ερωτήσεις από κοντά. Πολύ γρήγορα όμως ακούστηκε το κλάμα ενός μωρού και εκείνος υπέθεσε ότι είχε καλωσορίσει ένα ακόμη παιδί. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο γιος της βρισκόταν εκείνη την ημέρα με τον πατέρα του. Η 33χρονη δίστασε στην αρχή να το παραδεχτεί, αλλά μετά από λίγο αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Το όνομα του κοριτσιού είναι Exa Dark Sideræl Musk και της δόθηκε το παρατσούκλι ‘Y’. Γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Δεκέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά από τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η Taylor Swift εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη Zoë Kravitz

“Θα τον αποκαλούσα μάλλον σύντροφό μου, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί ως προς αυτό. Ζούμε σε διαφορετικά σπίτια. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Βλεπόμαστε όλη την ώρα. Έχουμε απλά τη δικιά μας κατάσταση και δεν περιμένω οι άλλοι να την κατανοήσουν. Περνάμε την καλύτερη περίοδο μας ως τώρα. Χρειαζόμαστε να είμαστε ελεύθεροι” δήλωσε σχετικά με τον Elon Musk, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θέλουν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την οικογένειά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ︎

Keywords
Τυχαία Θέματα