Ο Harry Styles όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί – Η μεγάλη αλλαγή στο look του

15:04 7/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Harry Styles έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του και προκαλεί τρόμο στις θαυμάστριές του. Μάλιστα, κατηγορούν την Taylor Swift γι’ αυτήν την αλλαγή.

Σύμφωνα με πηγές, ο Styles ξύρισε το κεφάλι του και είπε αντίο στα πλούσια μαλλιά του. Ο 29χρονος Harry Styles έγινε trend στο X, καθώς το DeuxMoi ανέβασε φωτογραφία του στην

οποία υποστηρίζει ότι ο σταρ κούρεψε τα μαλλιά του. Μάλιστα, γράφει ότι έκανε εμφάνιση με το νέο κούρεμα στη συναυλία των U2 στο Λας Βέγκας.

so this just proves how deuxmoi doesn’t care about having credible sources pic.twitter.com/tyRFdsfhvZ

— may²⁸ (@stylinarts) November 7, 2023

Οι σοκαρισμένοι θαυμαστές έσπευσαν να αναρωτηθούν αν ήταν αληθινή η είδηση. Άλλοι απορούν αν η πρώην του Taylor Swift είχε κάποια σχέση μ’ αυτό.

A moment of silence for Harry Styles’ curls. pic.twitter.com/FKjQFdzsGq

— HS (@HSFEATURES) November 6, 2023

Ο Harry και η Taylor είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο μεταξύ του 2012-2013. Σ’ αυτό το διάστημα έγραψε το άλμπουμ της “1989”, με τους θαυμαστές να εικάζουν ότι κάποια τραγούδια ήταν για τη σχέση τους. Την περασμένη εβδομάδα, η Taylor κυκλοφόρησε την επαναηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της.

Αυτή περιλαμβάνει το κομμάτι, Now That We Don’t Talk (Taylor’s Version) (From The Vault). Οι θαυμαστές της υποστηρίζουν ότι ο στίχος “άφησες τα μαλλιά σου μακριά” παραπέμπει στην απόφαση του Harry να αφήσει τα μαλλιά του μακριά μετά τον χωρισμό τους.

Taylor Swift wrote “you grew your hair long, i miss the old days, you didn’t had to change” and Harry Styles booked a hair appointment pic.twitter.com/GCVFsbAiER

Keywords
Τυχαία Θέματα