Ο Jake Gyllenhaal μίλησε για το crush του με την Jennifer Aniston

12:08 7/10/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Jake Gyllenhaal, όπως και μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού στα ’90s έτρεφε μεγάλη συμπάθεια προς την Jennifer Aniston. Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των θαυμαστών των Friends, ο Gyllenhaal βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε μια ταινία με την America’s

sweetheart.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal)

Αποκαλύπτοντας την εμπειρία του από τα γυρίσματα ρομαντικών σκηνών με την Aniston για την ταινία The Good Girl (2002) σε μια συνέντευξη με τον Howard Stern, ο ηθοποιός αστειεύτηκε ότι… ήταν και δεν ήταν «βασανιστήριο». «Οι σκηνές αγάπης είναι αμήχανες γιατί ίσως τις βλέπουν 30, 50 άτομα. Αν ήταν κλειστό το σετ, μπορεί να ήταν λιγότερο αγχωτικές. Όλο αυτό δεν με ανάβει. Τις περισσότερες φορές, είναι παράξενα μηχανικές, χορογραφημένες για μια κάμερα. Είναι σαν μια σκηνή πάλης».


Ωστόσο, η Aniston έσπευσε να χρησιμοποιήσει την “τεχνική μαξιλαριού” κατά τη διάρκεια των ρομαντικών σκηνών της με τον Gyllenhaal. «Αυτό ήταν απλώς προληπτικό και γενικά πάντα χρησιμοποιούνταν όταν βρισκόμασταν σε οριζόντια θέση σε εκείνη την ταινία», είπε για την… απόσταση που κρατούσαν στα γυρίσματα. Δύσκολο από ότι φαίνεται να είσαι Hollywood star.

Keywords
Τυχαία Θέματα