Ο οίκος Balmain και η Barbie ενώνονται σε μια συνεργασία που θα σπάσει τους κανόνες

12:31 7/1/2022 - Πηγή: InStyle

Ήρθε η στιγμή που η αγαπημένη μας κούκλα θα φορέσει και Balmain. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία του ίδιου με την πιο κλασική κούκλα η οποία θα μας μείνει αξέχαστη. Για κάποιους η Barbie δεν αποτελούσε ποτέ απλά και μόνο ένα παιχνίδι αλλά αντίθετα η φιγούρα της έχει μετατραπεί σε fashion icon που τα τελευταία

χρόνια έχει ντυθεί από πολλούς επώνυμους σχεδιαστές, διατηρεί το δικό της Instagram account και έχει σπάσει τους κανόνες της ομορφιάς και όλα τα cliché τα οποία την βάραιναν.

Instagram @barbiestyle

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, από παιδί αγαπούσα την Barbie και αισθάνομαι τόσο περήφανος που είμαι μέρος του κόσμου της Barbie. Ευχαριστώ την Mattel και την Barbie που πίστεψαν σε εμάς και που δημιουργήσαμε αυτό το ταξίδι μαζί. Νιώθω τόσο περήφανος για αυτή τη συνεργασία, με μια ολόκληρη unisex συλλογή που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου και θα σπάσει τους κανόνες. Ετοιμαστείτε», έγραψε ο Olivier Rousteing συστήνοντάς μας το νέο του εγχείρημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balmain (@balmain)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain έχει αποδείξει κι άλλες φορές ότι καταφέρνει να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα και ότι κάθε φορά που δημιουργεί με βάση το συναίσθημα, οι συλλογές του μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Θα περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία για να γνωρίσουμε τον νέο φίλο της Barbie που ισχυρίζεται ότι θα την ντύσει με τα πιο fashion ανατρεπτικά ρούχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Keywords
Τυχαία Θέματα