Οδυσσέας Σταμούλης: Ανείπωτη τραγωδία για τον ηθοποιό – Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

00:30 11/8/2023 - Πηγή: InStyle

Μία ανείπωτη τραγωδία βιώνει ο Οδυσσέας Σταμούλης καθώς το 11χρονο αγόρι που ανασύρθηκε νεκρό από την θάλασσα είναι ο αγαπημένος του γιος. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στους Φούρνους της Ικαρίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί πήγε για κολύμπι με τη μάσκα του σε παραλία κοντά στο λιμάνι.

Ωστόσο όταν άργησε να επιστρέψει, η μητέρα του ξεκίνησε να τον αναζητά από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας παράλληλα και τις

Αρχές. Άμεσα η Αστυνομία και το Λιμενικό ερεύνησαν την περιοχή και στις 20.30 το 11χρονο αγόρι εντοπίστηκε δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, μπλεγμένο σε δίχτυα.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι όταν ανέσυραν το αγοράκι, κλήθηκε γιατρός στο σημείο όπου του έκανε τεχνητή αναπνοή χωρίς να καταφερει να τον επαναφέρει στη ζωή.

Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ αναμένεται να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι αιτίες που το οδήγησαν στον θάνατο. Το λιμενικό τμήμα των Φούρνων, διενεργεί τις έρευνες για την υπόθεση.

Το παιδί ήταν γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη και βρισκόταν με τη μητέρα του στο νησί καθώς η ίδια διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή. Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι διαζευγμένος με τη μητέρα του 11χρονου, ωστόσο επισκεπτόταν τακτικά τον γιο του στους Φούρνους.

Σε παλιότερη συνέντευξή του έχει μιλήσει για τον γιο του και μεταξύ άλλων είχε πει:

“Εγώ έχω το παιδί μου, που είναι μικρό και μοιράζομαι πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα μαζί, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου τώρα είναι 8 ετών, κι εγώ αισθάνομαι μαζί του γύρω στα 25 με 30 χρονών, με ανανεώνει. Έκανα κάτι αργά, αλλά από την άλλη μεριά, είναι σαν να παίρνω τη ζωή από την αρχή”.

Στην ερώτηση για το πώς είναι η σχέση πατέρα-γιου, ο Οδυσσέας Σταμούλης τόνιζε ότι: “Χτίζεται κάθε μέρα, κάθε φορά. Τον έχω πάρα πολύ συχνά, κι είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει, αυτή είναι η σχέση μας. Πηγαίνει στο σχολείο, τον παίρνω τρείς ημέρες την εβδομάδα, κι είναι όλα ωραία και ισορροπημένα”.

Sandra Bullock: Βαρύ πένθος για τη σταρ – Πέθανε ο σύντροφός της στα 57 του έπειτα από τριετή μάχη με το ALS

Keywords
Τυχαία Θέματα