Ογκολόγος στη Νέα Υόρκη σκότωσε το μωρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

11:13 6/8/2023 - Πηγή: InStyle

Μια εξέχουσα γιατρός στη Νέα Υόρκη, αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε το μωρό της, στο σπίτι τους στο Γουέστσεστερ, το πρωί του Σαββάτου.

Η Δρ. Krystal Cascetta, 40 ετών, ειδική αιματολόγος –ογκολόγος στο Νοσοκομείο Mount Sinai, σκοτώθηκε ακαριαία όταν έστρεψε το όπλο εναντίον της ενώ νωρίτερα δε δίστασε να αφαιρέσει τη ζωή της κόρης της, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ειδησεογραφικά μέσα.

Σύμφωνα με την αστυνομία που διενεργεί έρευνα για το τραγικό αυτό συμβάν, «η 40χρονη μπήκε στο δωμάτιο του παιδιού

και το πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Το περιστατικό, συνέβη στο αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων σπίτι της στο οποίο διέμενε με τον σύζυγό της, τον 37χρονο Tim Talty. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η ηλικία του άτυχου παιδιού, αλλά σύμφωνα με αναφορές σε αναρτήσεις στα social media, το μωρό γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Cascetta και Talty παντρεύτηκαν το 2019 σε μια τελετή στο Greenpoint του Μπρούκλιν. Ο Talty, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας πρωτεϊνούχων ράβδων Talty Bars.

Top cancer doctor Krystal Cascetta ‘kills herself and her baby in horrific murder suicide at $1M home’ https://t.co/5Y8ZGZ7s7W pic.twitter.com/uJthi148pZ

Daily Mail Online (@MailOnline) August 6, 2023 Jeff Thomas: Σοκάρει η αυτοκτονία του 35χρονου μοντέλου και influencer

Keywords
Τυχαία Θέματα