Οι 9 αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στο φθινοπωρινό μανικιούρ

13:23 20/9/2023 - Πηγή: InStyle

Με τη ζέστη και την υγρασία να είναι ακόμα σε υψηλά επίπεδα, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το φθινόπωρο είναι προ των πυλών. Ωστόσο, ως μία από τις πιο αγαπημένες εποχές, υπάρχει ήδη ενθουσιασμός στον αέρα γύρω από τις νέες τάσεις στην ομορφιά που έρχονται.

Από τα καφέ smoky eyes μέχρι τα χάλκινα χρώματα μαλλιών, είναι δεδομένο ότι οι γήινες αποχρώσεις που εμπνέονται από την αλλαγή του καιρού θα κυριαρχήσουν στα φθινοπωρινά beauty

mood boards. Αν και μπορεί να μην είστε έτοιμες να εγκαταλείψετε το κοραλλί κραγιόν ή τις πλεξούδες σας, μπορείτε να υιοθετήσετε την αλλαγή με ένα φρέσκο μανικιούρ.

Kylie Jenner: Τα “pearl nails” της είναι το πιο διακριτικό μανικιούρ που προτιμούν όλο και περισσότερες διάσημες

Τα καλύτερα χρώματα νυχιών για το φθινόπωρο του 2023 βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις μουντές αποχρώσεις που παραδοσιακά συνδέονται με την εποχή, αλλά περιλαμβάνουν επίσης μερικά ζωντανά χρώματα για μια φρέσκια πινελιά.

Ζωηρό Κόκκινο

Χωρίς αμφιβολία, τα κόκκινα νύχια θα είναι πάντα κλασικά. Είτε πρόκειται για ένα κραγιόν, είτε για ένα ζωντανό μανικιούρ, το χρώμα συνεχίζει να αποτελεί μια ευέλικτη και κομψή επιλογή. Για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο επιλέξτε μια έντονη κερασί απόχρωση που θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Diogo (@paintedbyjools)

Mushroom Brown

Σαν ρολόι, ορισμένα χρώματα βερνικιών νυχιών επανέρχονται στο προσκήνιο μόλις αλλάξει ο καιρός. Για μια επίκαιρη εμφάνιση που είναι κατάλληλη για την εποχή, επιλέξτε μανιταρένια βερνίκια που κυμαίνονται από μπεζ έως βαθιές καφέ αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη franci POP press ons (@pop_polished)

Eva Longoria: Τα Chrome Nails της ηθοποιού θυμίζουν κοκτέιλ ροδάκινουGrass Green

Από το πουθενά, το πράσινο αναδείχθηκε ως το απόλυτο χρώμα στα νύχια αυτή την άνοιξη και όλο το καλοκαίρι. Τώρα που εγκαινιάζουμε τη νέα σεζόν, η απόχρωση συνεχίζει να αποτελεί πρωταρχική επιλογή για statement-making mails.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GLOSSLAB (@glosslab)

Burnt Orange

Το γεγονός ότι το καλοκαίρι φεύγει δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποχωριστείτε εντελώς το φωτεινό και χαρούμενο μανικιούρ σας. Σίγουρα, το φθινόπωρο είναι ιδανικό για μελαγχολικά χρώματα, αλλά η εποχή φέρνει επίσης μια σειρά από τολμηρές επιλογές εμπνευσμένες από τα χρώματα των φύλλων που αλλάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Humphrey (@nailsbymh)

Του Κρασιού

Όπως με το κλασικό, φλογερό κόκκινο, τα βερνίκια στο χρώμα του κρασιού είναι μια σίγουρη επιλογή για κομψά νύχια. Οι σκούρες και μελαγχολικές αποχρώσεις έχουν μια goth αισθητική που είναι επίσης ευέλικτη και κατάλληλη για κάθε μέρα. Σκεφτείτε βαθιές μπορντό και αποχρώσεις που αγγίζουν τα όρια του μαύρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Charlotte (@charsgelnails_)

Μανικιούρ: Το μπορντό είναι το νέο μαύρο – Αυτά τα 10 looks το αποδεικνύουνQuiet Luxury

H τάση της «ήσυχης πολυτέλειας» που κατέκτησε το διαδίκτυο μετά το γάμο της Sofia Richie συνεχίζει να είναι μια ισχυρή επιλογή για το μανικιούρ και το φθινόπωρο. Το look είναι διαφορετικό από τις εντελώς nude εκδοχές του καλοκαιριού. Τα «γυμνά»νύχια ανανεώνονται με κρεμώδη βερνίκια που συνδυάζονται με κάτι παραπάνω, όπως shimmer ή high-shine top coat.

Αυτή η τάση λειτουργεί σε οποιοδήποτε μήκος νυχιών, αλλά για να υιοθετήσετε σωστά το trend προτιμήστε ένα πιο κοντό στυλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alison • nailsbyalsn (@nailsbyalsn)

Jennifer Lopez: Το Chai Latte μανικιούρ της διάσημης σταρ θα “στολίσει” τα νύχια μας το φθινόπωροForest Green

Αν ψάχνετε για ένα νέο πιο βαθύ χρώμα βερνικιού που δεν είναι μαύρο ή μπορντό, δοκιμάστε ένα πράσινο σε πιο σκούρο τόνο που σίγουρα θα ξεχωρίζει με τα αγαπημένα σας ζεστά πλεκτά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

To μωβ είναι το νέο ροζ

Το μωβ είναι η απόχρωση που πρέπει να αποκτήσετε αυτό το φθινόπωρο, καθώς βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο τολμηρό και το neutral. Είναι χαλαρή και αρκετά υποτονική ώστε να ταιριάζει με τα basic ρούχα σε ουδέτερα χρώματα της σεζόν και ταυτόχρονα ιδιαίτερη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CrystalDIY Nails | Tutorials | Inspo (@lovefreshpaint)

Carbon Blues

Μπορεί το Mermaidcore να έφερε τους τόνους του ωκεανού στο προσκήνιο αυτό το καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο, περιμένετε να δείτε πλούσιες αποχρώσεις του μπλε όπως cobalt και ελεκτρίκ να έρχονται στο προσκήνιο. Αυτή η τάση κολακεύει ιδιαίτερα τα μικρότερα μήκη νυχιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Keywords
Τυχαία Θέματα