Οι επτά… Άγγελοι του Harry Styles – Από την Kendall Jenner και την Cara Delevingne έως την Candice Swanepoel

19:15 19/5/2023 - Πηγή: InStyle

Φήμες θέλουν τον Harry Styles να έχει έρθει κοντά με το μοντέλο της Victoria’s Secret, Candice Swanepoel, μετά τον χωρισμό του από την Olivia Wilde, με την οποία είχε σχέση για περίπου δύο χρόνια.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος Harry συνδέεται με ένα supermodel της γνωστής μάρκας εσωρούχων, καθώς στο παρελθόν έχει βγει με άλλους έξι Αγγέλους.

Ο Harry Styles φέρεται να

είχε σχέση με τις Kendall Jenner, Cara Delevingne και Nadine Leopold, πριν από το ειδύλλιο με την Olivia, 39 ετών.

So they’re placing him with her coz something’s about to happen with L for sure?https://t.co/7ZOPgBv4M8

— Cath 21 (@therabbithole28) May 19, 2023 Cara Delevingne

Το 2012, ο Harry φέρεται να είχε ένα ειδύλλιο με την 30χρονη σήμερα Cara, προτού αναφερθεί ότι τα ξαναφτιάξανε τον Σεπτέμβριο του 2013, μετά τη σύντομη περιπέτειά του με την Taylor Swift.

Το ζευγάρι λέγεται ότι είχε μια σχέση on/off εκείνη την εποχή, όποτε βρίσκονταν στην ίδια πόλη, και εθεάθησαν να φαίνονται πολύ άνετοι μεταξύ τους σε ένα ραντεβού.

Harry Styles and Cara Delevingne pic.twitter.com/2WstTHsoay

— ‎ؘ (@lhhcomfort) December 17, 2021

Αν και το ρομάντζο τους ήταν σύντομο, το ζευγάρι παρέμεινε κοντά όλα αυτά τα χρόνια και η Cara παρακολούθησε τη συναυλία του Love On Tour στην Καλιφόρνια με τη σύντροφό της Minke τον Ιανουάριο.

Kendall Jenner

Το δεύτερο μοντέλο της Victoria’s Secret με το οποίο φαίνεται να έβγαινε ο Harry ήταν η 27χρονη Kendall, με την οποία είχαν σχέση για τρεις μήνες. Τον Φεβρουάριο του 2014, φέρεται να διέκοψαν το εξ αποστάσεως ρομάντζο τους για να επικεντρωθούν ο καθένας στην καριέρα του.

Μια πηγή δήλωσε τότε στη Sun: “Η πραγματικότητα είναι ότι με όλα όσα έχουν και οι δύο να κάνουν, είναι αδύνατο να διατηρήσουν κάτι σοβαρό.“

– Harry Styles as Kendall Jenner
˗ˏˋa threadˎˊ˗ pic.twitter.com/ONc1Z7f8oA

— dalila (@getvwayxcar) March 26, 2021

Το ζευγάρι είχε αρχίσει να βγαίνει λίγους μήνες νωρίτερα, αφού συναντήθηκε στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2013, και επιβεβαίωσε το ειδύλλιό του στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων. Την επόμενη χρονιά, ο Harry ήταν τότε σε σχέση με τη Nadine Leopold της Victoria’s Secret σε ένα σύντομο ειδύλλιο.

Nadine Leopold and Harry Styles. pic.twitter.com/rEqGC6T3MH

— la mode est un art. (@themodelspics) April 12, 2015

Όταν χώρισαν λίγο μετά την έναρξη του ειδυλλίου τους, ως αιτία του χωρισμού τους αναφέρθηκε η σύγκρουση των επαγγελματικών τους προγραμμάτων.

Το 2015 ήταν μία πολυάσχολη χρονιά για την ερωτική ζωή του Harry ο οποίος φέρεται να έβγαινε τότε με τους Αγγέλους Sara Sampaio και τη γεννημένη στη Νέα Ζηλανδία Georgia Fowler.

Sara Sampaio and Harry Styles in New York (June 11 2015). pic.twitter.com/s5r3ANWGaR

— la mode est un art. (@themodelspics) June 14, 2015

Ο Harry εθεάθη αγκαλιά με τη Sara,τον Ιούνιο του 2015 και συνδέθηκε επίσης με την Georgia με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η επιτυχία του τραγουδιού του Kiwi ήταν γι’ αυτήν.

georgia fowler attending harry styles tour pic.twitter.com/uB5rVM2dtQ

— (@angeIposts) July 15, 2018

Ο έκτος Άγγελος με τον οποίο έβγαινε ήταν η Camille Rowe, με την οποία συνδέθηκε το 2017, αφού φέρεται να γνωρίστηκαν μέσω της κοινής φίλης τους, Alexa Chung. Αν και ποτέ δεν επιβεβαίωσαν δημόσια το ειδύλλιό τους, λέγεται ότι χώρισαν έπειτα από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2018. Οι θαυμαστές του πίστευαν ότι έγραψε αρκετά τραγούδια για εκείνη στο άλμπουμ του Fine Line.

Bad news for Harry Styles and model girlfriend Camille Rowe https://t.co/zqgIsgZnDx pic.twitter.com/IrAKeKOL63

— The Sun (@TheSun) July 30, 2018

Έξι χρόνια μετά, ένας έβδομος Άγγελος φαίνεται πως έχει μπει στη ζωή του Harry, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι έχει έρθει κοντά με την Candice. Ο Harry και η Candice γνωρίστηκαν αρχικά στη Σανγκάη όταν αυτός τραγούδησε στο show της Victoria Secret το 2017.

Πηγή είπε στη Sun: “Ο Harry είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της μουσικής στον κόσμο οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα supermodel κάνουν ουρά για να βγουν μαζί του. Έχει ιστορικό στα μοντέλα της Victoria’s Secret και ήδη έχει συνδεθεί με άλλα έξι που ήδη έχουν συμμετάσχει σε επιδείξεις της. Η Candice είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Αγγέλους της Victoria’s Secret και ο Harry θα ήταν τυχερός αν κατάφερνε να την εντυπωσιάσει.”

Στο μεταξύ, η Candice είναι single μετά τον χωρισμό της από τον Hermann Nicoli το 2018, με τον οποίο έχει αποκτήσει τα δύο παιδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα