Black Friday: Όσα αξίζει να αγοράσετε για να έχετε τέλειο στιλ τα Χριστούγεννα

Η χαρούμενη εποχή των Χριστουγέννων πλησιάζει, και με αυτήν έρχεται και η αγαπημένη μας Black Friday – μια ημέρα γεμάτη προσφορές και ευκαιρίες. Είναι η στιγμή που οι λάτρεις της μόδας περιμένουν, για να αποκτήσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί για την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου. Η Black Friday είναι

η πόρτα προς έναν κόσμο γεμάτο στιλ, ζεστασιά και λάμψη, καθώς προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τις γιορτές με τα πιο φαντασμαγορικά, αλλά και ζεστά μας σύνολα. Κι επειδή όλες αυτές οι πούλιες, τα στρας, τα chunky πλεκτά και τα βραδινά κομμάτια κοστίζουν, ευκαιρία να τα αποκτήσουμε σε προσιτές τιμές. Τρέξτε!

Η δική μας λίσταCozy Μπουφάν Τούλινο Φόρεμα Sequin Φούστα Ugly Sweater Πλεκτό Σορτς Γούνα Φόρεμα Mε Παγιέτες Χνουδωτές Παντόφλες

Cozy Μπουφάν

Τα μπουφάν είναι το must-have για κάθε γυναίκα που θέλει να προσθέσει άνεση και στιλ στις εμφανίσεις της, αλλά και να προστατευθεί από το κρύο. Επιλέξτε ένα με μοναδική υφή και πουπουλένια σύνθεση για να αγκαλιάσετε το χειμώνα με στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamara Kalinic (@tamara)

Τούλινο Φόρεμα

Το τούλινο φόρεμα είναι η επιλογή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε γιορτινή εκδήλωση. Η ονειρεμένη του όψη θα σας μετατρέψει αυτόματα σε πριγκίπισσες και τα φετινά Χριστούγεννα σε ένα νέο παραμύθι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocío Osorno (@rocioosorno)

Sequin Φούστα

Μια sequin φούστα είναι το κλειδί για να προσθέσετε λάμψη στις ακόμα πιο λαμπερές γιορτές. Επιλέξτε τη σε ένα έντονο χρώμα και ιδανικά σε μίντι μήκος και εντυπωσιάστε σε κάθε βήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocío Osorno (@rocioosorno)

Ugly Sweater

Είναι άσχημο αλλά μας αρέσει. Το ugly sweater δεν είναι απλώς μια τάση των Χριστουγέννων. Είναι η απόλυτη έκφραση της χαλαρής και διασκεδαστικής πλευράς της μόδας. Επιλέξτε ένα με ιδιαίτερο μοτίβο και δώστε στιλ στις πιο ανεπίσημες εικόνες σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Πλεκτό Σορτς

Τα πλεκτά σορτς είναι η τέλεια επιλογή για τις ημέρες που θέλετε άνεση χωρίς να χάνετε το στιλ. Συνδυάστε τα με διάφανα καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που υποκύπτει στην no pants τάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FELICIA WEDIN (@wefelicia)

Γούνα

Η γούνα είναι πάντα στη μόδα, και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιλέξτε ένα γούνινο παλτό ή ακόμα κι ένα γιλέκο για να προσθέσετε πολυτέλεια και ζεστασιά στις κρύες μέρες του χειμώνα, είτε πρόκειται για τις βραδινές σας εμφανίσεις ή ακόμα και για τις πιο casual.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Φόρεμα Mε Παγιέτες

Χριστούγεννα χωρίς παγιέτες δεν γίνεται! Και ένα φόρεμα καλυμμένο από πάνω έως κάτω με πούλιες είναι η επιλογή για να εντυπωσιάσετε σε κάθε γιορτινή περίσταση. Ποντάρετε στα λαμπερά χρώματα και αφήστε τις παγιέτες σας να κλέψουν την παράσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Xavier (@brittanyxavier)

Χνουδωτές Παντόφλες

Και επειδή γιορτές δεν σημαίνουν μόνο glam και βραδινά events, ολοκληρώστε τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα με χνουδωτές παντόφλες. Εκτός από τη ζεστασιά που προσφέρουν, προσθέτουν και μια παιχνιδιάρικη νότα στο ντύσιμό σας, ενώ αποτελούν την τέλεια ιδέα για ένα φιλικό δώρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Keywords
Τυχαία Θέματα