Όταν η Taylor Swift σνόμπαρε τη Meghan Markle – Το “όχι” στη χειρόγραφη πρόσκληση της δούκισσας του Σάσεξ

12:05 25/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift είπε ένα μεγαλόπρεπο “όχι” στην πρόσκληση της Meghan Markle να εμφανιστεί στο podcast της, παρά το γεγονός ότι έλαβε “προσωπική επιστολή” από τη δούκισσα, όπως υποστηρίζεται.

Η popstar λέγεται πως κλήθηκε από την ίδια τη Meghan να εμφανιστεί στο Archetypes, αλλά η απόρριψη ήρθε από τον εκπρόσωπο της Taylor, ανέφερε η Wall Street Journal.

Αυτό συμβαίνει καθώς η εφημερίδα χαρακτηρίζει τις σχέσεις του Harry και της Μeghan με το Netflix ως “μεγάλες ιδέες, υποδεέστερη εκτέλεση”, αφού στελέχη του γίγαντα του streaming και του Spotify φέρεται να δήλωσαν ότι ήταν “συγκλονισμένοι” από την έλλειψη ισχυρών ιδεών και παραγωγικότητας του ζευγαριού.

Από τότε που εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020 και μετεγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν δημιουργήσει ένα πολύπλοκο δίκτυο εταιρειών “ψυχαγωγίας” για να βοηθήσει στην προώθηση της “αλήθειας τους”, όπως λένε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Μετά το τέλος του Archetypes από το Spotify και τη λήξη της συνεργασίας του κολοσσού με το ζευγάρι ύψους 18 εκατομμυρίων λιρών, το Netflix δήλωσε επίσης ότι είναι απίθανο να ανανεώσει τη συμφωνία του μετά τη λήξη της το 2025.

Έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο, ότι το ζευγάρι δημιουργεί επί του παρόντος μια σειρά εμπνευσμένη από τις Μεγάλες Προσδοκίες για το Netflix με τίτλο Bad Manners. Η σειρά περιγράφεται ως prequel του κλασικού έργου του Charles Dickens και αφηγείται εκ νέου την ιστορία μιας μοναχικής Miss Haversham που ζει σε μια πατριαρχική κοινωνία.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν η σειρά έχει ανατεθεί από το ίδιο το Netflix.

Ένα ντοκιμαντέρ για τους Αγώνες Invictus, μια παραγωγή που συμφωνήθηκε λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας του ζευγαριού με το Netflix ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών το 2020, βρίσκεται επίσης ακόμη στα σκαριά.

Το πρόγραμμα, με τίτλο Heart of Invictus, θα παρακολουθεί τους αγωνιζομένους σε όλο τον κόσμο που προπονούνται για τους Αγώνες στη Χάγη, οι οποίοι αναμενόταν να διεξαχθούν το 2020, αλλά αναβλήθηκαν για το 2021 λόγω της πανδημίας.

Είναι μία από τις μοναδικές ιδέες του ζευγαριού που δεν απορρίφθηκε από τον γίγαντα του streaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα