Πώς ο Ben Affleck… ντρόπιασε την Jennifer Lopez

11:31 12/2/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Ben Affleck είναι ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος! Μάλιστα, δεν διστάζει να δείξει τη στήριξή του πηγαίνοντας επίσκεψη στο στούντιο ηχογράφησης της Jennifer Lopez, μαζί με το… συγκρότημά του.

Για τη διαφήμιση του Super Bowl της Dunkin’, ο Affleck, ο Matt Damon και ο Tom Brady

σχημάτισαν ένα boy band με την ονομασία DunKings. Τώρα η αλυσίδα καφέ κυκλοφορεί το μενού DunKings σε όλη τη χώρα.

Στη διαφήμιση το τρίο γιορτάζει την αγαπημένη μάρκα καφέ της Βοστώνης και εισβάλλει στην ηχογράφηση της Jennifer Lopez, την οποία φέρνει σε δύσκολη θέση. Ένας βοηθός ψιθυρίζει στο αυτί της Lopez: “Είναι εδώ” κι εκείνη δείχνει ανήσυχη: “Όχι” αναφωνεί. Ο Affleck εισβάλλει στο στούντιο ηχογράφησης, φορώντας μια φόρμα “DunKings” με τα χαρακτηριστικά ροζ και πορτοκαλί χρώματα της μάρκας.

Το σποτ ξεκινά με την J.Lo να ηχογραφεί ένα κομμάτι στο στούντιό της, όταν ο Affleck εισβάλλει ξαφνικά με τη συνοδεία του.

‘Έρχεται η σφαγή της Βοστώνης!’ φωνάζει. Τον συνοδεύουν ο Tom Brady στα πλήκτρα και ο Matt Damon στα φωνητικά. Ο Affleck τα δίνει όλα στο χορογραφημένο τραγούδι προς μεγάλη απογοήτευση της JLo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Το γκρουπ έβαλε τα δυνατά του σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μπει στο άλμπουμ της J.Lo, αλλά εκείνη δεν εντυπωσιάζεται. Καθώς οι άντρες απομακρύνονται, εκείνη φωνάζει τον Brady, ενημερώνοντάς τον ότι μπορεί να μείνει.

“Ηρέμησε. Θα δώσουν το όνομά μας σε ένα ποτό”, λέει ο Affleck στον Damon καθώς το δίδυμο απομακρύνεται, νιώθοντας την απόρριψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα