Πώς θα αφαιρέσετε τη βαφή μαλλιών από το δέρμα σας; Οι ειδικοί απαντούν

Ο φόβος των ανεπιθύμητων χρωστικών της βαφής που καταλήγουν στο δέρμα μας μερικές φορές επισκιάζει τη χαρά για τη νέα απόχρωση των μαλλιών μας. Αν και το βάψιμο των μαλλιών είναι μια συνήθης εμπειρία, η οποία, μας δημιουργεί εκτός από τον ενθουσιασμό για το ανανεωμένο μας look, και το εξής ερώτημα: Πώς θα φύγει αυτό το ανεπιθύμητο χρώμα από το δέρμα μας όσο το δυνατόν πιο σύντομα;

Πριν από τη βαφή

Η προληπτική δράση αποτελεί τον καλύτερο

τρόπο για να αποφύγουμε τους ανεπιθύμητους λεκέδες βαφής. Πριν από το βάψιμο, βάλτε λίγη βαζελίνη ή conditioner γύρω από τη γραμμή των μαλλιών, στον αυχένα και στα αυτιά. Μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή, ωστόσο θα πρέπει να φροντίσετε να καλύψετε και λίγη από τη γραμμή των μαλλιών. Αυτό θα δράσει ως αποτελεσματικό φράγμα μεταξύ της βαφής και του δέρματος. Έτσι θα το αφαιρέσετε πανεύκολα μετά τη διαδικασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ФАРБУВАННЯ / СТРИЖКИ / Перукар-колорист Ярослав (@_yarik_hb_)

Πώς να απομακρύνετε τη βαφή αν έχει ήδη κάνει λεκέδες στο δέρμα

Αν ωστόσο η βαφή έκανε λεκέδες στο δέρμα, ψυχραιμία. Υπάρχουν λύσεις και μάλιστα είναι στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

Χρήση υγρού πιάτων και μαγειρικής σόδαςΦτιάξτε μια πάστα από υγρό πιάτων και μαγειρική σόδα.Βάλτε την πάστα στα χέρια, τον λαιμό και το μέτωπο, εκεί όπου υπάρχουν οι λεκέδες βαφής.Τρίψτε ελαφριά μέχρι να απομακρυνθεί η βαφή.

Έτοιμες!

Αυτές οι απλές, οικιακές λύσεις εξασφαλίζουν την επιτυχημένη αφαίρεση της βαφής, προσφέροντας λαμπερά και καθαρά μαλλιά χωρίς ανεπιθύμητα χρωστικά κατάλοιπα στο δέρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Keywords
Τυχαία Θέματα