Πώς θα φορέσουμε τα σορτς τον χειμώνα χωρίς να κρυώνουμε

Στον κόσμο της μόδας η λογική της διαχρονικότητας επιτρέπει σε κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας να βρίσκει τη θέση του σε κάθε εποχή. Οι καυτές επιλογές του καλοκαιριού, όπως τα αγαπημένα σορτς, δεν είναι πλέον αποκλειστικά για το καλοκαίρι. Με τη σωστή δόση φαντασίας και στιλ, τα σορτς μπορούν να κυριαρχήσουν σε κάθε σεζόν και να κλέψουν την παράσταση στο καθημερινό street style

που πλέον είναι… πολύ ντυμένο. Βγάλτε πόδι!

Πώς θα συνδυάσουμε τα σορτς χωρίς να κρυώσουμεΜε μαύρο καλσόν και total black σύνολοΜε παλτό και sneakersΜε ψηλοτάκουνα πέδιλα και κάλτσεςΜε λευκό πουκάμισοΜε total δερμάτιναΜε μπαλαρίνες και oversized παλτόΤο hot pants σύνολο

Για μια εκρηκτική εμφάνιση, συνδυάστε τα σορτς με ένα μαύρο καλσόν. Τα hot pants είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος και δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Προτιμήστε τα σε total black σύνολο για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο τον σέξι χαρακτήρα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Leest (@maryleest)

Η άνετη πολυτέλεια

Casual και chic εμφάνιση. Φορέστε τα σορτς στην φούτερ εκδοχή τους και ρίξτε από πάνω ένα μακρύ ανδρικό παλτό. Η αντίθεση μεταξύ του αθλητικού και του κομψού δημιουργεί μια πολυτελή αίσθηση άνεσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Η αισθησιακή εκδοχή

Για μια εμφάνιση που ξεχωρίζει, δοκιμάστε τα αγαπημένα σορτς με ψηλοτάκουνα πέδιλα και κάλτσες. Ιδανικά, προσθέστε έξτρα χρώμα και «σπάστε» τη μονοτονία του χειμώνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Η επίσημη ανατροπή

Για τις εργάσιμες μέρες, φορέστε δερμάτινα σορτς με ένα λευκό πουκάμισο. Η απροσδόκητη επιλογή δημιουργεί ένα στιλιζαρισμένο office look, ιδανικό για τις γυναίκες που αγαπούν τη διαφορετικότητα, την ανδρόγυνη αισθητική, την τόλμη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arum Editorial: Fashion & Street Style (@arumeditorial)

Η δερμάτινη επανάσταση

Επιλέξτε ένα total δερμάτινο σύνολο, αν θέλετε να δείχνετε έξτρα δυναμικές. Όχι μόνο σε μαύρο φυσικά. Υπάρχουν άπειρες ενδιαφέρουσες επιλογές για να δώσετε ένταση στα looks.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloe Lecareux (@chloelecareux)

Η αρμονία του αντιθέτου

Συνδυάστε την άνεση με την κομψότητα και φορέστε τα σορτς με μπαλαρίνες και ένα oversized παλτό. Ούτε η Hailey Bieber δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα τέτοιο outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeanette (@_jeanettemadsen_)

Keywords
Τυχαία Θέματα