Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Δεν είναι «όσο παθιασμένοι ήταν παλιά» ισχυρίζεται ειδικός

10:02 6/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετρούν πλέον περισσότερα από επτά χρόνια κοινής πορείας. Ως εκ τούτου, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους ο ένας στον άλλον, έχει εξελιχθεί. Με την πάροδο του χρόνου, η σχέση τους αλλάζει, μαζί φυσικά με τον τρόπο που επιλέγουν να αλληλεπιδρούν δημόσια.

Σύμφωνα με ειδικό η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν είναι πια τόσο κοντά

Αυτές τις μέρες, τουλάχιστον σύμφωνα με τον ειδικό στη γλώσσα του σώματος Darren Stanton, δεν είναι και τόσο κοντά. Όπως εξηγεί στο βρετανικό Hello!, παλαιότερα έδειχναν πιο ενθουσιασμένοι ο

ένας με τον άλλον. Τώρα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί. Τουλάχιστον, κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών τους.

«Η σχέση του Harry και της Meghan έχει εξελιχθεί. Όταν εξετάζουμε τη γλώσσα του σώματός τους, οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης τους έχουν αλλάξει δραστικά με τα χρόνια», δήλωσε ο Darren Stanton. «Όλα ήταν αλλιώς όταν άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού ως επίσημο ζευγάρι. Ήταν πολύ τρυφεροί δημοσίως, σχεδόν πιο τρυφεροί από τον William και την Kate».

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2016 και αρραβωνιάστηκαν το 2017. Πράγματι, στις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις, εντοπίζονταν συχνά να περπατούν χέρι-χέρι. Ακόμη, περπατούσαν αγκαλιασμένοι ή κοιτούσαν τρυφερά ο ένας στα μάτια του άλλου. Ό,τι δηλαδή θα περίμενε κανείς από κάθε νέο ζευγάρι. «Αισθάνομαι ότι το έχουν μετριάσει λίγο τον τελευταίο καιρό», συνέχισε ο Stanton.

Οι κινήσεις που αποκαλύπτουν τη σχέση μεταξύ τους

«Έχω δει ότι η οπτική επαφή τους έχει μειωθεί και δεν είναι τόσο τρυφεροί μεταξύ τους. Ενώ αγαπιούνται και κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον, δεν το βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Παρά το γεγονός αυτό, το ζευγάρι έχει σαφώς τεράστια επίπεδα αλληλοσεβασμού. Πάντα είναι εκεί ο ένας για τον άλλον σε όλα».

Από τη μία, είναι φυσικό για τα ζευγάρια που είναι μαζί αρκετά χρόνια να μην δείχνουν τόσο παθιασμένα. Με τον καιρό, οι τόνοι «πέφτουν». Φυσικά, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει μεταξύ τους πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού τους. Είναι πιθανό να έχουν επιλέξει συνειδητά να μειώσουν τις κινήσεις τρυφερότητας για επικοινωνιακούς λόγους. Έχουν άλλωστε δεχθεί τεράστια κριτική γι’ αυτό από τα μέσα τα προηγούμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα