Πρίγκιπας Harry: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου του – Αναμένεται να βάλει “φωτιές” στα Ανάκτορα

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry.

Όπως έγινε γνωστό, το βιβλίο του Δούκα του Σάσεξ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, καθώς αυτός προσπαθούσε να κάνει αλλαγές ώστε να αποδυναμώσει το “εκρηκτικό” περιεχόμενο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Το βιβλίο είχε αρχικά συμφωνηθεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ως μέρος μιας συμφωνίας τριών τίτλων πολλών εκατομμυρίων λιρών με την Penguin Random House.

Αλλά η κυκλοφορία του καθυστέρησε μετά τον θάνατο της βασίλισσας και αφού ο πρίγκιπας Harry ζήτησε να κάνει κάποιες αλλαγές. Οι Σάσεξ έλαβαν προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων (18,4 εκατομμύρια λίρες) για το βιβλίο ως μέρος μιας συμφωνίας τριών τίτλων αξίας 36,8 εκατομμυρίων λιρών.

Τον περασμένο μήνα, η The Mail on Sunday ανέφερε ότι ο Harry προσπάθησε να κάνει αλλαγές της τελευταίας στιγμής για να ρίξει τους τόνους στην αυτοβιογραφία του, καθώς φοβόταν ότι μπορεί να μην πήγαινε πολύ καλά μετά τον θάνατο της βασίλισσας. Το αίτημά του θεωρήθηκε ως σημάδι ότι ήταν έτοιμος να ακολουθήσει μια πιο συμφιλιωτική προσέγγιση με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, με οποιεσδήποτε επιθέσεις ή καλυμμένα χτυπήματα να θεωρούνται ακατάλληλα μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ενθρόνιση του πατέρα του.

instagram@clarencehouse

Το περιεχόμενο του βιβλίου είναι πιθανό να κρατηθεί άκρως μυστικό και οι βοηθοί του Παλατιού αποκάλυψαν ότι κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είχε την ευκαιρία να δει κάποιο απόσπασμα πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο. Όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία έκδοσης τον Ιούλιο του 2021, μόνο η αείμνηστη βασίλισσα έλαβε εκ των προτέρων προειδοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα