Πρίγκιπας Harry: “Καρφιά” κατά της βασιλικής οικογένειας σε νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

12:26 30/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry φαίνεται πως αφήνει πάλι καρφιά κατά της βασιλικής οικογένειας στη νέα του σειρά “Heart Of Invictus”, που προβάλλεται από το Netflix.

Όπως υποστήριξε ο Harry στο ντοκιμαντέρ, δεν είχε δίκτυο υποστήριξης μετά την επιστροφή του από τη θητεία του στο Αφγανιστάν και ότι το τραύμα του “δεν συζητήθηκε ποτέ.”

Επιπλέον, ο δούκας του Σάσεξ είπε ότι δεν είχε επίγνωση του τραύματος που εξακολουθούσε να έχει

από τον θάνατο της μητέρας του πριγκίπισσας Diana στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Ο Harry είπε ότι όταν επέστρεψε από τον πόλεμο το 2008, “ο μεγαλύτερος αγώνας για μένα ήταν ότι κανείς γύρω μου δεν μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει”, προσθέτοντας: “Δεν είχα αυτή τη δομή υποστήριξης, αυτό το δίκτυο ή τις συμβουλές των ειδικών για να εντοπίσω τι πραγματικά συνέβαινε με μένα.“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sussex Daily (@sussexdaily)

“Δυστυχώς, όπως οι περισσότεροι από εμάς, η πρώτη φορά που σκέφτεσαι τη θεραπεία είναι όταν βρίσκεσαι στο πάτωμα σε εμβρυακή στάση και πιθανώς εύχεσαι να είχες αντιμετωπίσει κάποια από αυτά τα πράγματα νωρίτερα. Και αυτό είναι που πραγματικά θέλω να αλλάξω.”

Καθώς κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί το τελευταίο πρότζεκτ των Σάσεξ στο πλαίσιο της συμφωνίας τους με το Netflix ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών, ο Harry περιέγραψε επίσης τον εαυτό του ως πατέρα δύο παιδιών, ιδιοκτήτη σκύλου και σύζυγο.

Στην αρχή, ο δούκας του Σάσεξ ρωτήθηκε από έναν συνεργάτη: “Πώς σε λένε;”, και απάντησε: “Με λένε Harry.” Στη συνέχεια ο συνεργάτης ρώτησε: “Τι κάνεις, Harry;”

Ο Harry απάντησε: “Τι κάνω; Κάθε μέρα; Είμαι μπαμπάς δύο παιδιών κάτω των τριών ετών, έχω δύο σκυλιά, σύζυγος, είμαι ιδρυτικός προστάτης του Ιδρύματος Invictus Games. Υπάρχουν πολλά καπέλα που φοράει κάποιος, αλλά πιστεύω ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Invictus.”

Επίσης, στο ντοκιμαντέρ, ο Harry και η σύζυγός του Meghan Markle εθεάθησαν σε μια ιδιωτική στιγμή μαζί πριν από μια ομιλία στο Salute to Freedom Gala στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο του 2021 και ο δούκας ακούστηκε να εκμυστηρεύεται στη δούκισσα τα νεύρα του.

Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Το Netflix αποκαλύπτει την τύχη της συμφωνίας τους μετά την απόρριψη από το Spotify

Ο Harry ακούστηκε να λέει: “Έχουμε καιρό να το κάνουμε αυτό”. Η Meghan πρόσθεσε: “Το ξέρω”. Ο Harry είπε: “Η καρδιά μου βροντοχτυπά” και βημάτιζε νευρικά στα παρασκήνια.

Και τα πέντε επεισόδια της ντοκιμαντέρ έγιναν διαθέσιμα στις 8 π.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου (μεσάνυχτα ώρα Καλιφόρνια), έπειτα από προηγούμενες εικασίες ότι είχε ακυρωθεί από το Netflix.

Η σειρά κυκλοφόρησε πριν από τους Αγώνες Invictus Games του επόμενου μήνα, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ντίσελντορφ από τις 9 Σεπτεμβρίου για οκτώ ημέρες και στους οποίους θα συμμετάσχουν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ.

Ο Harry είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της και η εκπομπή αποτελεί μέρος της συμφωνίας τους με το Netflix – με την κύρια παραγωγή τους μέχρι στιγμής να είναι το περσινό αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, το οποίο περιλάμβανε μια σειρά από αιχμές κατά μελών της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη An American In Royal View (@anamericaninroyalview)

Το ντοκιμαντέρ “Invictus” πρέπει να έχει επιτυχία σε τηλεθέαση, αφού η άλλη επικερδής συμφωνία του ζευγαριού με το Spotify έληξε τον Ιούνιο, έπειτα από μόλις μία σεζόν του podcast “Archetypes” της Meghan. Το Netflix παρουσίασε το πρώτο trailer για τη σειρά στις 16 Αυγούστου.

Έρχεται αφού το Netflix πλήρωσε 3 εκατομμύρια λίρες για τα κινηματογραφικά δικαιώματα του ρομαντικού μυθιστορήματος Meet Me At The Lake της Carley Fortune, το οποίο ο Harry και η Meghan θα κάνουν παραγωγή για την υπηρεσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα