Πρίγκιπας Harry-Πριγκίπισσα Ευγενία: Τα παιδιά τους μοιάζουν σαν… δίδυμα – Χαμός στα social media με την ομοιότητα

16:59 10/2/2023 - Πηγή: InStyle

O πρίγκιπας Harry διατηρεί ακόμη και μέχρι σήμερα στενό δεσμό με την ξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία, παρά το Megxit και τη μετεγκατάστασή του με την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, λέγεται ότι η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew ετοιμάζεται να περπατήσει στα βήματα του ξαδέλφου της, επιλέγοντας την έξοδο από τη βασιλική οικογένεια και μια νέα ζωή στις ΗΠΑ, αφού γεννήσει το δεύτερο παιδί

της το καλοκαίρι.

Ήδη έχει έναν μικρό γιο, τον August, ο οποίος χθες έκλεισε τα δύο του χρόνια και η περήφανη μαμά έσπευσε να του ευχηθεί με ένα αξιολάτρευτο βίντεο στο Instagram. “Χαρούμενα 2α γενέθλια στο αγόρι μας Augie… είσαι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο μας. Συνέχισε να χορεύεις και να χαμογελάς άγγελέ μου” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον μικρούλη να τρέχει σε μια αυλή και να κάνει κάποιες χορευτικές κινήσεις ενώ κοιτάζει την κάμερα και χαμογελά πλατιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Eugenie (@princesseugenie)

Πριγκίπισσα Ευγενία: Ετοιμάζεται για Megxit 2.0 – Φήμες ότι ακολουθεί τα βήματα του πρίγκιπα Harry

Οι ακόλουθοι της Ευγενίας δεν μπόρεσαν να μην εντυπωσιαστούν από την ομοιότητα του μικρούλη Augie με την ξαδέλφη του, Lilibet την κόρη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Συγκρίνοντας τις εικόνες των δύο παιδιών, η ομοιότητα πράγματι είναι εντυπωσιακή, αν και ως ξαδέλφια σίγουρα μοιράζονται το ίδιο DNA.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

Princess Eugenie shares sweet video of August on his second birthday – and he looks just like Lilibet! https://t.co/gPDeOfSg2M pic.twitter.com/x436JAf5jQ

— Woman’s Own Magazine (@WomansOwn) February 10, 2023

Κάποιοι σημειώνουν ότι ο August μοιάζει και με τον Archie, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι τα δύο παιδιά, του Harry και της Ευγενίας, μοιάζουν με την προγιαγιά τους, την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ.

“Θεέ μου μοιάζει με τη Lilibeth”, “Μοιάζει με τον γιο του Harry, τον Archie”, “Αυτός και ο Archie έχουν κάποιες ομοιότητες!”, “Είναι ο mini-me της Ευγενίας”, “Ίδιο πρόσωπο με τη lilibet”, “Μπορείς να δεις πόσο μοιάζει με τη μαμά του”, “Είναι ένας Ουίνδσορ, μοιάζει με τον harry και τη lilibeth”, “Η ξαδέλφη του Lilibet του μοιάζει!”, “Μοιάζει με την αείμνηστη προγιαγιά του! Η πρώτη μου σκέψη όταν γύρισε και κοίταξε την κάμερα ήταν ότι έμοιαζε σαν την Ελισάβετ” είναι μόνο μερικά από τα σχόλια.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι Σάσεξ ήδη στέλνουν στην 32χρονη Ευγενία, τη μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Σάρα Φέργκιουσον, λεπτομέρειες από σπίτια στην περιοχή όπου μένουν και οι ίδιοι, στο Μοντεσίτο, με την πριγκίπισσα να ετοιμάζεται για Megxit 2.0.

Keywords
Τυχαία Θέματα