Πρίγκιπας Louis: Έχει βρει άξιο αντίπαλο – Ποιος μικρός πρίγκιπας τού “κλέβει” το δόξα

15:56 18/9/2023 - Πηγή: InStyle

Μπορεί ο πρίγκιπας Louis να έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τον ατίθασο χαρακτήρα του και τις αξιαγάπητες και αστείες γκριμάτσες του, αλλά πλέον έχει ανταγωνισμό.

Τους τελευταίους μήνες άλλος ένας μικρός πρίγκιπας ευρωπαϊκής βασιλικής οικογένειας κερδίζει τα φλας και τις εντυπώσεις με τον ζωηρό χαρακτήρα του σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Πρόκειται για τον πρίγκιπα Όσκαρ της

Σουηδίας.

15 September, Golden Jubilee, Changing of the Guard balcony:
Mr Christopher O’Neill, Princess Madeleine, Crown Princess Victoria, Queen Silvia, Prince Oscar, Prince Daniel, Princess Estelle, & Princess Sofia
Michael Campanella pic.twitter.com/43JhBH5Vww

— Eostre (@NorthernEostre) September 15, 2023

Princess Estelle and Prince Oscar were all smiles during the special service held to mark the Golden Jubilee of their grandfather, King Carl XVI Gustaf pic.twitter.com/efIQIdl1bJ

Royal Central (@RoyalCentral) September 15, 2023

Ήταν τον Απρίλιο στους εορτασμούς για τα γενέθλια του παππού του που οι προβολείς της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω του, αφού ο μικρός πρίγκιπας αντέγραψε τις χειρονομίες και τις τακτικές του πρίγκιπα Louis της Μεγάλης Βρετανίας.

Μάλιστα, ο 7χρονος Όσκαρ έδειχνε ανήσυχος κατά τη δημόσια εμφάνισή του στο μπαλκόνι του παλατιού στη Στοκχόλμη, κάνοντας γκριμάτσες, χαιρετώντας τον κόσμο, βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό του.

A very enthusiastic “Bye” from Prince Oscar

SVT pic.twitter.com/actOlPA9de

— ChristinZ (@ChristinsQueens) September 16, 2023 Πρίγκιπας Oscar της Σουηδίας: Στα βήματα του πρίγκιπα Louis – Έκλεψε την παράσταση στα γενέθλια του 77χρονου παππού του

Ο επτάχρονος Όσκαρ “ξαναχτύπησε” κατά τους εορτασμούς του Χρυσού Ιωβηλαίου του παππού του βασιλιά Carl XVI Gustaf.

Princess Estelle, Prince Oscar and Prince Alexander got some Ohropax.

When Oscar spotted himself at the screen, he immediately smiled

SVT () pic.twitter.com/MexlbeBJi1

— ChristinZ (@ChristinsQueens) September 16, 2023

Ο γιος της πριγκίπισσας Victoria και του συζύγου της Daniel προκάλεσε αναστάτωση στο μπαλκόνι του παλατιού στη Στοκχόλμη, αφού άλλη μια φορά δεν δίστασε να χαιρετίσει το πλήθος, καλύπτοντας το πρόσωπο με τα χέρια του και κάνοντας γκριμάτσες.

HRH Crown Princess Victoria left the balcony yesterday to organise Prince Oscar a stool.

SVT & Svenksdam #Kungahuset pic.twitter.com/LZorJBhHka

— ChristinZ (@ChristinsQueens) September 16, 2023

Ο Όσκαρ στεκόταν κοντά στην αδελφή του, πριγκίπισσα Estelle, η οποία του κράταγε το χέρι ή του έριχνε γλυκές ματιές εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον μικρό άτακτο αδελφό της.

Princess Estelle and Prince Oscar.

SVT pic.twitter.com/Hu8ZCualmr

— ChristinZ (@ChristinsQueens) September 15, 2023

Όσον αφορά στον παππού του, ο βασιλιάς Carl XVI Gustaf της Σουηδίας γιόρτασε το Χρυσό Ιωβηλαίο του στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου, οπότε ο βασιλιάς και η σύζυγός του Silvia περιηγήθηκαν στους δρόμους της Στοκχόλμης με τη βασιλική άμαξα. Την πομπή συνόδευε στρατιωτική μπάντα. Ο βασιλιάς είναι ο πρώτος που γιόρτασε Χρυσό Ιωβηλαίο στη Σουηδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα