Πρίγκιπας William: Αισθάνεται «ένοχος» για τις επιθέσεις στην πριγκίπισσα Kate

18:36 7/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ιδιαίτερα θυμωμένο εμφανίζουν τα διεθνή tabloids τον πρίγκιπα William. Ο λόγος είναι οι επιθέσεις που γίνονται εναντίον της συζύγου του, πριγκίπισσας Kate.

Όπως θα ήταν και κάθε άλλος σύζυγος, είναι αναστατωμένος για τις επιζήμιες κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον της γυναίκας του.

Αυτές αφορούν κατά κύριο λόγο την εργασιακή της ηθική, όπως διατυπώνεται στο βιβλίο «Endgame». Ακόμη, και τα σχόλια του αδελφού του πρίγκιπα Harry για εκείνη στο βιβλίο του «Spare». Πρόκειται για τα απομνημονεύματά του

που κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Οποιοσδήποτε αγαπά κάποιον, θα αναστατωνόταν με οποιαδήποτε απαξιωτικά λόγια λέγονται γι’ αυτόν. Και το μόνο σίγουρο είναι πως ο William αγαπά την Kate, την επί 20 και πλέον χρόνια σύντροφό του.

Αλλά το θέμα πηγαίνει ακόμα πιο βαθιά από αυτό. Σύμφωνα με το Mirror.com, οι κριτικές αυτές παραβιάζουν την υπόσχεση του William στους γονείς της Kate.

Η υπόσχεση του William στους γονείς της Kate

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας William είχε υποσχεθεί στους Carole και Michael Middleton ότι θα προσέχει και θα προστατεύει την κόρη τους. Έτσι, νιώθει εν μέρει ένοχος για τις μη κολακευτικές δημόσιες απεικονίσεις της τον τελευταίο καιρό. Αισθάνεται δηλαδή πως δεν κράτησε τον λόγο του στους γονείς της.

«Αισθάνεται ένοχος και θυμωμένος. Είχε υποσχεθεί στους γονείς της Kate ότι θα την προστατεύει και θα τη φροντίζει», δήλωσε η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Jennie Bond. «Οι επιθέσεις από τον Omid Scobie ήταν έντονες. Οπότε νιώθει ένοχος επειδή το μόνο που έκανε η Kate ήταν να ερωτευτεί κάποιον που έτυχε να είναι ένας μελλοντικός βασιλιάς. Προφανώς υπάρχει πολύ βάρος που το συνοδεύει αυτό. Είναι μια διαφορετική ζωή για την οποία πρέπει να αντέχεις στα αρνητικά σχόλια».

Βέβαια, η Bond δήλωσε ότι η Kate μπορεί να το χειριστεί. «Η Kate έχει αποδείξει ότι έχει ανθεκτικότητα. Ο Willam δείχνει συνεχώς ότι είναι εξαιρετικά περήφανος γι’ αυτήν. Η δύναμη της Kate αντλείται από το γεγονός ότι είχε 10 χρόνια εκπαίδευσης. Έτσι, της επιτράπηκε να δει πώς θα ήταν η ζωή στη βασιλική αυλή. Πριν δηλαδή γίνει και επισήμως μέλος της».

Keywords
Τυχαία Θέματα