Πρίγκιπας William: Η συγκινητική ομιλία για τη μητέρα του – Το μάθημα που πήρε από την πριγκίπισσα Diana

09:30 15/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William τίμησε την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και τους νέους που έκαναν καλό στο όνομά της.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν επίτιμος προσκεκλημένος καθώς το φιλανθρωπικό ίδρυμα Diana Award γιόρτασε την 25η επέτειό του στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης. Βρέθηκε στη λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου για να αποτίσει φόρο τιμής στους

τελευταίους 20 νικητές του Legacy Award από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, του Μπαγκλαντές, των Νήσων Κέιμαν, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Τζαμάικα, της Νιγηρίας, του Ομάν, του Πακιστάν, της Ρουμανίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Prince William presenting the Diana Legacy Awards to this year’s winners.

Kensington Palace pic.twitter.com/WBJRlpk6BK

anna (@tokkianami) March 14, 2024

Σε ομιλία του, ο πρίγκιπας William δήλωσε: “Είμαι απόλυτα ευτυχής που βρίσκομαι σήμερα εδώ για να αναγνωρίσω τα μεταμορφωτικά επιτεύγματα είκοσι εξαιρετικών νέων από όλο τον κόσμο. Κάθε μία από τις ιστορίες τους, τις οποίες θα ακούσετε σύντομα, αποτελούν απόδειξη του χαρακτήρα, του πάθους και της αποφασιστικότητάς τους να κάνουν μια διαρκή και ουσιαστική διαφορά στις ζωές των άλλων”.

Και συνέχισε: “Ο δρόμος που ακολούθησαν αυτοί οι νέοι δεν ήταν πάντα εύκολος. Πολλοί έχουν ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκαταλήψεις, αλλά καθοδηγούνται από το θάρρος, τη συμπόνια και τη δέσμευση – ιδιότητες που μοιράζεται η μητέρα μου”.

Prince William paid tribute to his late mother at the Diana Legacy Awards this evening. pic.twitter.com/UZJeDWfRHk

— The Wales Family Fan Account (@ddofccourt) March 14, 2024 Το μάθημα που του έδωσε η αείμνηστη μητέρα του

Ο πρίγκιπας William εξήρε τον τρόπο με τον οποίο οργανώσεις όπως το The Diana Award ενθαρρύνουν τους νέους να κάνουν τις αλλαγές που θέλουν να δουν στον κόσμο.

“Η αποψινή απονομή του Legacy Award είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή, καθώς σηματοδοτεί την 25η επετειακή χρονιά του The Diana Award, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που δημιουργήθηκε για να αντικατοπτρίζει την πεποίθηση της μητέρας μου ότι οι νέοι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο”, δήλωσε. “Ξέρω ότι θα ήταν τιμή της να δει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα στο όνομά της να κάνει τόσο εμπνευσμένο έργο για την ανάταση των νέων από όλες τις γωνιές του πλανήτη”.

Two marvelous photos of #PrinceWilliam tonight at the @DianaAward legacy Awards. #PrincessDiana would be so proud of her favorite son, Wills and the man he has become. #PrinceWilliamIsAKing #ThePrinceofWales pic.twitter.com/eG0ET3rN3q

— stormy seas (@BillyDouglass7) March 14, 2024

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δήλωσε: “Με δίδαξε ότι όλοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάτι, ότι όλοι όσοι έχουν ανάγκη αξίζουν μια χείρα στήριξης στη ζωή. Αυτή η κληρονομιά είναι κάτι στο οποίο τόσο η Catherine όσο και εγώ προσπαθήσαμε να εστιάσουμε μέσω του έργου μας, όπως και οι 50.000 νέοι που έχουν λάβει βραβείο Diana τα τελευταία 25 χρόνια”.

Prince William speaking at tonight’s ceremony celebrating the 25th anniversary of The @DianaAward https://t.co/q1pAzwIJUr pic.twitter.com/5ZWPiSjn4k

— Richard Palmer (@RoyalReporter) March 14, 2024

Ο Tom Walker, ο τραγουδιστής που στο παρελθόν συνεργάστηκε με την Kate Middleton για μια αξέχαστη εμφάνιση στη χριστουγεννιάτικη συναυλία της το 2021, ερμήνευσε το τραγούδι του “Lifeline” στην εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα