Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

14:05 19/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια υποχρέωση από τότε που η Kate Middleton μοιράστηκε τη σοκαριστική διαγνωση του καρκίνου της.

O πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε με ευγνωμοσύνη ευχές για την Kate Middleton και τον βασιλιά Κάρολο ενώ και οι δυο υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Prince

William during a visit to Hanworth Centre Hub yesterday

Rise & Thrive pic.twitter.com/7gigYizR3S

anna (@tokkianami) April 19, 2024

Έδειχνε συγκινημένος όταν μια εθελόντρια από τη φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων Surplus to Supper στο Sunbury-on-Thames τον εξέπληξε δίνοντάς του κάρτες για τη σύζυγό του, και τον πατέρα του, τον βασιλιά, οι οποίοι και οι δύο ανέβαλαν τα δημόσια καθήκοντά τους, στην περιπέτεια της υγείας τους.

Volunteer Rachel Candappa gives the Prince of Wales cards for the King and Princess of Wales during his visit to Surplus for Supper. pic.twitter.com/ruGBiWXcLt

— Lizzie Robinson (@LizzieITV) April 18, 2024

“Ω, μερικές κάρτες, είστε πολύ ευγενική. Σας ευχαριστώ πολύ“, είπε ο πρίγκιπας William στην εθελόντρια Rachel Candappa σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Χ η Lizzie Robinson του ITV. Όταν η Candappa, 71 ετών, είπε στον William να φροντίζει τη σύζυγό του, εκείνος έβαλε το χέρι στον ώμο της και είπε: “Θα το κάνω”, ανέφερε η Telegraph.

Σύμφωνα με τον Chris Ship του ITV, η εθελόντρια “μας είπε ότι πέρασε αιώνες χθες το βράδυ σκεπτόμενη τι να γράψει στο μήνυμα μέσα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα