Πρίγκιπας William: Το αστείο του για την απώλεια των μαλλιών του

17:50 1/8/2023 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας William βρήκε κάτι αστείο να πει για το τι έχει αλλάξει από τότε που καθιερώθηκε το βραβείο Earthshot και, μάλιστα, δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα με την απώλεια των μαλλιών του.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Sorted Food στο YouTube για να αναδείξει την καινοτομία των τριών νικητών του Earthshot Prize του 2022, με αποκορύφωμα τη δημιουργία του φυτικού Earthshot Burger

μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπήκε στην κουζίνα του Sorted Food και μοιράστηκε κάποια στοιχεία για το συναρπαστικό περιβαλλοντικό βραβείο, που καθιέρωσε.

“Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για το Earthshot Prize, αλλά είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησα πριν από περίπου δύο χρόνια τώρα, αν και ήταν περίπου τέσσερα χρόνια στη διαδικασία – είχα μαλλιά όταν ξεκίνησε”, αστειεύτηκε ο πρίγκιπας της Ουαλίας. “Έχει σχεδιαστεί ως ένα περιβαλλοντικό βραβείο που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά προβλήματα του κόσμου.”

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αστειευτεί και στο παρελθόν για την απώλεια μαλλιών του. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Spitalfields Crypt Trust, μια ολιστική υπηρεσία αποκατάστασης για όσους αντιμετωπίζουν πολύπλοκους εθισμούς στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και συχνά είναι άστεγοι, το 2017, είπε σε έναν κομμωτή της γειτονιάς: “Δεν έχω πολλά μαλλιά, δεν μπορώ να σας δώσω πολλές δουλειές.”

Keywords
Τυχαία Θέματα