Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Σε αγώνα ράγκμπι με τον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έκανε δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου, σ’ έναν αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι.

Η 45χρονη πριγκίπισσα εθεάθη να πετά τις γροθιές στον αέρα νικηφόρα, καθώς παρακολουθούσε τη Νότια Αφρική να κερδίζει την Αγγλία με 16-15 στους ημιτελικούς στο Stade de France στο Παρίσι.

Yesterday Prince Albert and Princess

Charlene attended the Rugby World Cup match between England and South Africa at Stade de France in Paris.

World Rugby via Getty Images pic.twitter.com/0TwSJaBxdx

— ChristinZ (@ChristinsQueens) October 22, 2023

Η Charlene, η οποία είναι και η ίδια αθλήτρια, κερδίζοντας ένα ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες του 2002, έδειχνε κομψή καθώς παρακολούθησε το αθλητικό γεγονός.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε τους παίκτες της Νότιας Αφρικής στα αποδυτήρια ενώ εθεάθη να επευφημεί από τις κερκίδες.

Princess Charlene of Monaco remains very proud of her South African roots. Princess Charlene would like to work with @SportArtsCultur through her foundation, @PCMFSouthAfrica, on school sport and education. We have agreed to finalise an MOU by the end of November. @GovernmentZA pic.twitter.com/j5hrjwyeW7

— Minister of Sport, Arts & Culture (@zizikodwa) October 22, 2023

Η χθεσινή εμφάνιση της Charlene, η οποία υιοθέτησε και πάλι το ξανθό, μετά την αλλαγή σε πιο καστανές αποχρώσεις στα μαλλιά της, ακολούθησε την απουσία της από ένα λαμπερό γκαλά το προηγούμενο βράδυ.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, μαζί με την αδελφή του πριγκίπισσα Stephanie του Μονακό τίμησαν τους εκλιπόντες γονείς τους σε γκαλά το βράδυ της Παρασκευής. Τόσο η Charlene όσο και τα παιδιά του ζευγαριού, τα οκτάχρονα δίδυμα πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, απουσίασαν από το γκαλά.

Prince Albert of Monaco shares a dance with Princess Stephanie at a glitzy gala honouring their late father Ranier III – while Charlene takes the night off royal duties https://t.co/CfjN6TAWUf pic.twitter.com/rLbRHhbpNf

Daily Mail U.K. (@DailyMailUK) October 21, 2023

Ωστόσο, τα παιδιά της Stephanie ακολούθησαν τη μητέρα τους στην εκδήλωση, στο Καζίνο του Μόντε Κάρλο για τον χορό της εκατονταετηρίδας, ο οποίος απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο πρίγκιπα Ranier Γ’ για τα 100 χρόνια από τη γέννησή του.

Το Point de Vue αναφέρει ότι οι 140 εκλεκτοί καλεσμένοι στο συμπόσιο γευμάτισαν με ένα μενού έξι πιάτων που συνέθεσε ο Richard Rubbini. Το εκλεκτό κρασί είχε μεταφερθεί στην εκδήλωση από τα κελάρια του Hôtel de Paris.

Μετά το δείπνο, οι καλεσμένοι μετέβησαν στο πάρτι στην Όπερα του Μόντε Κάρλο, μια τοποθεσία που σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρατηθεί μυστική μέχρι το βράδυ. Η Leona Lewis τραγούδησε στην εκδήλωση διασκεδάζοντας τους καλεσμένους.

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Η αντίδρασή της στις φήμες για κρίση στον γάμο της

Prince Albert of Monaco shares a dance with Princess Stephanie at a glitzy gala honouring their late father Ranier III – while Charlene takes the night off royal dutieshttps://t.co/haUx2QJeSk

— Fairy Royal (@FairyQueane) October 21, 2023

Πριν εμφανιστεί χθες στον αγώνα ράγκμπι, η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Charlene ήταν στις αρχές του μήνα, όταν μαζί με τον σύζυγό της και την ανιψιά του, Charlotte Casiraghi, 37 ετών, εγκαινίασαν ένα νέο σκάφος για τη ναυτική αστυνομία του Μονακό.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα