Πριγκίπισσα Charlotte: Στα βήματα της μαμάς της – Τι κληρονόμησε από την Kate Middleton

22:31 8/6/2023 - Πηγή: InStyle

Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και φαίνεται πως ισχύει περίτρανα και στην περίπτωση της Kate Middleton και της πριγκίπισσας Charlotte.

Η Kate Middleton επέδειξε τις ικανότητές της στο ράγκμπι την Τετάρτη στο Maidenhead Rugby Club, αποτέλεσμα των τακτικών προπονήσεων ράγκμπι στην αυλή

με τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

“Παίζει τακτικά ράγκμπι στον πίσω κήπο με τα παιδιά – παίζει όλα τα αθλήματα μαζί τους”, λέει ο Nigel Gillingham, ο οποίος είναι πρόεδρος του διοικητικού οργάνου του αθλήματος στην Αγγλία, της Rugby Football Union.

Και η 8χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte κληρονόμησε από τη μαμά της κάτι περισσότερο από τον αθλητισμό. “Προφανώς η Charlotte είναι πολύ στο καλούπι της – πολύ ανταγωνιστική επίσης“ προσθέτει ο Gillingham.

Η Kate, η οποία υποστηρίζει την Αγγλία ως προστάτιδα της Rugby Football League και της Rugby Football Union, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι ο πρίγκιπας George 9 ετών και η πριγκίπισσα Charlotte παίζουν και οι δύο ράγκμπι, σημειώνοντας ότι το μεγαλύτερο παιδί της είναι ψηλό, οπότε “έχει τη σωματική διάπλαση”.

More great shots of Catherine in action today!

The Princess of Wales was made patron of the RFU in 2020 pic.twitter.com/se5iGAmHBa

— Belle (@RoyallyBelle_) June 7, 2023

Και ενώ ο πρίγκιπας William έχει επίσης περιγράψει την κόρη του ως “εκκολαπτόμενο αστέρι” στο ποδόσφαιρο, η πριγκίπισσα Charlotte αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της άθλημα είναι στην πραγματικότητα η γυμναστική, ενώ παρακολούθησε τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες με τους γονείς της το περασμένο καλοκαίρι.

“Της άρεσε πολύ, πολύ να βλέπει την κολύμβηση, αλλά την ενδιαφέρει η γυμναστική, και ενώ στο σπίτι δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά αθλήματα, όπως καταλαβαίνω, όταν τη ρώτησα για το άθλημα απάντησε πολύ εύκολα και είπε: “Μου αρέσει η γυμναστική“, δήλωσε ο Tim Lawler, ο διευθύνων σύμβουλος της Sports Aid, σύμφωνα με το περιοδικό Hello!

Η Kate πρόσθεσε: “Η Charlotte περνάει τον περισσότερο χρόνο της κάνοντας κατακόρυφο και ρόδα.”

Keywords
Τυχαία Θέματα