Πριγκίπισσα Diana: Η συγκινητική φωτογραφία που μοιράστηκε ο αδελφός της τιμώντας τη μνήμη της

Ο αδερφός της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τον ναό που αφιερώθηκε στη μνήμη της.

Η ανάρτηση αυτή έγινε με αφορμή την κυκλοφορία κάποιων φωτογραφιών που δείχνουν σκηνές από γυρίσματα της σειράς The Crown. Συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν σκηνές από τα γυρίσματα με την Elizabeth Debicki

στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου και τον Khalid Abdalla, ο οποίος υποδύεται τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών Dodi.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Debicki (@elizabethdebickinators)

Ο τοπικός Τύπος στη Βαρκελώνη ανέφερε ότι οι επικεφαλής της σειράς θα κατέγραφαν τα γεγονότα που οδήγησαν στο μοιραίο ταξίδι της Diana στο Παρίσι το 1997. Τότε που σκοτώθηκε στην υπόγεια διάβασης στις 31 Αυγούστου 1997. Παρόλα αυτά το Netflix επιμένει ότι το δυστύχημα δεν θα προβληθεί στη σειρά.

Ο κόμης του Spencer που είναι ο μικρότερος αδερφός της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας, προσπαθεί να προστατεύσει τη μνήμη της. Για την ιστορία αυτός είναι που κληρονόμησε την οικογενειακή οικία στο Northamptonshire μετά το θάνατο του πατέρα του το 1992 και ζει εκεί με την τρίτη σύζυγό του, Karen, και την κόρη τους Lady Charlotte.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Diana Spencer (@princesdianaa)

Είχε πει στο παρελθόν: “Αισθάνομαι ότι είναι καθήκον μου να την υπερασπιστώ όταν μπορώ. Με άφησε, για παράδειγμα, ως κηδεμόνα των γιων της έτσι νιώθω ότι μου είχε εμπιστοσύνη. Και μεγαλώσαμε μαζί, ξέρεις, αν μεγαλώσεις με κάποιον, είναι ακόμα αυτό το άτομο, δεν έχει σημασία τι θα του συμβεί αργότερα. Οπότε, ναι, έχω τον ρόλο να τιμήσω τη μνήμη της“.

Ενώ ο ναός, φωτογραφία του οποίου ανάρτησε ο Spencer, είναι αφιερωμένος στη μνήμη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στην πραγματικότητα είναι θαμμένη στο κτήμα σε ένα νησί στο κέντρο μιας διακοσμητικής λίμνης γνωστής ως The Oval. Το Althorp μπορεί να υπερηφανεύεται για έργα τέχνης και οικογενειακά κειμήλια 500 ετών και είναι ο τελευταίος τόπος ανάπαυσης της πριγκίπισσας Diana.

View this post on Instagram

A post shared by Charles Spencer (@charles.earl.spencer)

Ο Charles ανεβάζοντας τη φωτογραφία από τον ναό στη σελίδα του στο Instagram έγραψε δυο λόγια για το κτήριο και την ιστορία του: “Όμορφα φθινοπωρινά χρώματα στους χώρους του @althorphouse σήμερα. Αυτός ο ναός, αφιερωμένος στη μνήμη της αείμνηστης αδερφής μου, υπάρχει από την εποχή του προγόνου μας George John Spencer. Ο George Spencer ήταν επικεφαλής του βασιλικού Ναυτικού στα πρώτα χρόνια των Ναπολεόντειων Πολέμων”.

Και συνέχισε:

“Το 1798 οι πρώτες αναφορές από την Αίγυπτο ανέφεραν ότι ο βρετανικός στόλος είχε καταστραφεί σε μια κρίσιμη μάχη από τους Γάλλους. Ο George John λιποθύμησε από σοκ. Όταν ακολούθησε η αληθινή εκδοχή της Μάχης του Νείλου, που σκιαγραφούσε την εκπληκτική νίκη του Nelson επί των Γάλλων, ο George John έχτισε αυτό τον ναό. Ο ναός βλέπει τη Στρογγυλή Οβάλ λίμνη στο Althorp και είναι το μέρος όπου οι ευγενικοί επισκέπτες αφήνουν λουλούδια στη μνήμη της Diana”.

Keywords
Τυχαία Θέματα